Splošno

SAMO ŠE NAKAJ DNI NAS LOČI DO NOVE SEZONE ODDAJE BRAIN GAMES

PRIHAJA ENKRATNA SEZONA ODDAJE BRAIN GAMES S ŠTEVILNIMI SLAVNIMI GOSTI IN VODITELJEM KEEGANOM-MICHAELOM KEYEM 
Znana imena, ki jih bodo gostili v oddaji:
Kristen Bell in Dax Shepard
Ted Danson
Rebel Wilson
Jack Black, Kyle Gass in Meghan Trainor
Mark Cuban
Tiffany Haddish
Drew Brees
Anthony Anderson in Marsai Martin
Premiera oddaje Brain Games bo
5. februarja, ob 22h na National Geographicu
Pripravite se na zabavo s slavnimi. National Geographic je za prenovljeno različico oddaje BRAIN GAMES, ki je bila nominirana za emmyja, napovedal lepo število slavnih gostov, vse od igralcev in glasbenikov do podjetnikov in športnikov. Sezona bo imela osem epizod, producirali pa so jo Magical Elves v sodelovanju z Alfred Street Industries. Pričakujemo lahko hollywoodski pridih oddaje, ki nam bega možgane, saj bodo največje svetovne zvezde dojele, kako neverjetno moč imajo možgani. Sodelujoče čakajo izjemno zabavne interaktivne igrice, iluzije ter družbeni eksperimenti.
Gostitelj Keegan-Michael Key (“Friends From College,” “Svet igrač 4,” “Levji kralj” in z emmyjem nagrajena “Key & Peele”) v vsaki epizodi, skupaj s svetovno znanim mentalistom Liorjem Suchardom in korespondentko s terena Caro Santa Mario, vodi slavne, med katere spadajo Anthony Anderson, Kristen Bell, Jack Black, Mark Cuban, Ted Danson, Tiffany Haddish, Dax Shepard, Megan Trainor in Rebel Wilson, skozi zabavne in vznemirljive eksperimente, iluzije in prikaze, s pomočjo katerih občutijo zavedanje neverjetne moči možganov. Rezultati so noro smešni, presenetljivi in interaktivni, tako da so vsekakor navdušijo tudi gledalce.
Nova sezona BRAIN GAMES bo polna slavnih oseb, znanosti in šokantnih odkritij in je popoln TV-program za celotno družino. Premiera BRAIN GAMES bo 5. februarja, ob 22h na National Geographicu, predvajali pa jo bodo v 172 državah po vsem svetu in v 43 jezikih.

 

BRAIN GAMES snemajo pred občinstvom, oddaja pa združuje moč možganov z močjo zvezd, saj bodo slavni opravljali izzive, ki nam bodo na znanstven način pojasnili razne fenomene. Občinstvo v studiu in gledalci lahko sodelujejo, medtem ko Key in mojstrski mentalist Suchard slavne peljeta na pot skozi neverjetno nevroznanost. Santa Maria pa se v vsaki epizodi udeleži izzivov po ZDA.
Poleg Keya in slavnih gostov bo za mnoge zabavne in šokantne trenutke v tej sezoni poskrbel Suchard, ki velja za enega najboljših mentalistov na svetu. Oglejte si, kako s svojimi enkratnimi prikazi navduši slavne, da le-ti ostanejo brez besed. Z neverjetnimi mentalnimi podvigi goste popelje na neverjetno popotovanje skozi čudeže človeških možganov. Suchardovi nastopi temeljijo na drami in začudenju, so pa tudi zabavni ter smeši, hkrati pa vključujejo v akcijo celotno občinstvo.
Epizode tokratne sezone :
– IGRE SPOLOV: igralca in zakonca Kristen Bell (“Veronica Mars,” “Dobri kraj”) in Dax Shepard (“Bless This Mess”) bosta preverila svoj um v bitki spolov. Izvedela bosta, da moški in ženski možgani težave rešujejo na čisto drugačen način.
– DELUZIJA: z emmyjem in zlatim globusom nagrajeni igralec Ted Danson (“Dobri kraj”) bo s pomočjo Blue Man Group preveril znanost, ki se skriva za lažnimi novicami.
– ZALJUBLJENI MOŽGANI: igralka Rebel Wilson (“The Hustle,” “Prava nota”) bo raziskala zakone privlačnosti in si z nevroznanstvenega vidika ogledala iskanje popolnega partnerja.
– ZVOK GLASBEJack Black in Kyle Gass iz komičnega rock dueta Tenacious D, bosta skupaj s prejemnico grammyja, pevko Meghan Trainor, preverila, kako glasba vpliva na naše možgane.
– MOČ IN PREPRIČEVANJE: podjetnik in vlagatelj Mark Cuban se bo posvetil vlogi možganov pri spominu in trikih, s katerimi upešno oglašujemo podjetja in izdelke.
– FILMSKA ČAROVNIJA: igralka in komičarka Tiffany Haddish (“The Kitchen,” “The Last O.G.”) se bo potopila v znanost snemanja filmov in Hollywooda. Ugotovila bo, kako s svojimi najljubšimi filmi pozabimo na resnično in verjamemo v neverjetno.
– UM NAD MATERIJO: branilec New Orleans Saints in šampijon Super Bowla Drew Brees bo preveril znanstveno plat športnih dosežkov.
– OTROCI PROTI ODRASLIM: igralca iz uspešne humoristične nadaljevanke “Blackish­,” Anthony Anderson in Marsai Martin (“Little”), se bosta pomerila in videla, kako drugače delujejo otroški in odrasli možgani.
Poleg vseh zvezdniških gostov, pa se bodo v nekaterih epizodah priključili tudi Tim Allen, Colin Hanks, Tom Hanks, Kevin Hart, Gillian Jacobs, Thomas Middleditch, Jordan Peele, Ben Schwartz in Marcus Scribner. V novi sezoni bomo videli mešanico studijskih posnetkov in posnetkov s terena, fizičnih in umskih igric ter nove preproste, a zahtevne igrice za vsakega gosta, ki bodo v nas prebudile začudenje ter navdušenje.

BRAIN GAMES za National Geographic producirajo Magical Elves v sodelovanju z Alfred Street Industries. Izvršni producenti Magical Elves so Toby Gorman, Casey Kriley, James Rowley in Lauren Williams; Dan Cutforth in Jane Lipsitz sta izvršna producenta za Alfred Street Industries. Elisa Key in Keegan-Michael Key sta ravno tako izvršna producenta serije. Za National Geographic je Matt Renner izvršni producent in podpredsednik, čez pa ima originalne programe in produkcijo; Alan Eyres je podpredsednik produkcije in razvoja, Geoff Daniels pa je izvršni podpredsednik globalnih neigranih programov.

Copyright: National Geographic

 

O National Geographic Partners
National Geographic Partners LLC (NGP), je skupno podjetje National Geographic Societyja in Disneyja in predano približuje vsebine z vrhunsko svetovno znanostjo, pustolovščinami in raziskovanjem v nekonkurenčnem medijskem portfelju. NGP združuje globalne televizijske programe National Geographica (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo Mundo, Nat Geo People) z medijskimi in potrošniško usmerjenimi revijami National Geographica; National Geographic studios; sorodnimi digitalnimi in družbenimi platformami; knjigami; zemljevidi; otroškimi mediji in pomožnimi aktivnostmi, ki vključujejo potovanje, globalne izkušnje in dogodke, arhivske prodaje, licenciranje in e-trgovanje. Širjenje znanja in razumevanje sveta je osnovno poslanstvo National Geographica že 131 let, zdaj pa predan iti še dlje, premikati meje za svoje potrošnike … Hkrati pa mesečno dosega milijone ljudi po svetu v 172 državah in 43 jezikih. NGP 27 odstotkov prihodkov vrača v neprofitno organizacijo National Geographic Society in financira delo na področjih znanosti, raziskovanja, zaščite in izobraževanja. Za več informacij obiščite natgeotv.com ali nationalgeographic.com.
O Magical Elves
Magical Elves je vodilni producent nagrajenih, neigranih programov na ameriškem in mednarodnem TV-trgu. Poznani so po z emmyji nagrajenih oddajah, kot so “Top Chef” (Bravo) in “Top Chef: Last Chance Kitchen” (Bravo), pa tudi s peabodyjem nagrajeni oddaji “Project Runway” (Bravo), Magical Elves je dolgoletna produkcijska hiša s tradicijo najkakovostnejšega programa. Poleg prihajajoče preobrazbe Brain Games (National Geographic Channel) in nedavno uspešnih “Nailed It!” (Netflix) in “Sugar Rush” (Netflix) so pri Magical Elves med drugim producirali tudi “Braxton Family Values” (WEtv), “Shine On With Reese” (DirectTV), “All In With Cam Newton” (Nickelodeon), “Cold Justice” (Oxygen) in “Top Chef Junior” (Universal Kids). Med njihovo delo sodijo tudi glasbeni dokumentarci, kot so “Tim & Faith: Soul2Soul” (Showtime); “Under the Electric Sky,” ki je premiero doživel leta 2014 na filmskem festivalu Sundance; “Katy Perry: Part of Me,” peti najdobičkonosnejši koncertni film vseh časov, in “Justin Bieber: Never Say Never,” ki so ga kritiki zelo pohvalili in je imel skoraj 100 milijonov dolarjev dobička. Magical Elves je del portfelja produkcijskih skupin Tinopolis Group.
O Alfred Street Industries
Alfred Street Industries je medijsko podjetje, ki sta ga leta 2019 ustanovila z emmyjem nagrajena producenta, podjetnika in dolgoletna poslovna partnerja Dan Cutforth in Jane Lipsitz. Cutforth in Lipsitz skupaj producirata že več kot 20 let in sta med najbolj spoštovanimi in nagrajenimi TV-producenti. Producirala sta oddaje, ki so vplivale na kulturo, si pridobile zveste gledalce in dobile celo vrsto nagrad, med drugim tudi nagrade Emmy, Peabody, IDA, SXSW in James Beard. Trenutno sta izvršna producenta Brain Games za National Geographic, med njune priznane oddaje pa spadata Project Runway (trenutno producirajo 18. sezono) in Top Chef; Nailed It! (obe sta bili leta 2019 nominirani za emmyja); Project Greenlight in serija Bands on the Run, s katero sta začela svoje sodelovanje. Svojo ustvarjalnost sta pokazala tudi v celovečercih: Cutforth in Lipsitz sta leta 2011 producirala Justin Bieber: Never Say Never, kot režiserja pa sta svoj debi doživela leta 2012 s filmom Katy Perry: Part of Me (oba za Paramount Pictures). Producirala in režirala sta tudi dokumentarce, ki so premiero doživeli na SXSW in filmskih festivalih Sundance. Cutforth in Lipsitz sta svoje prvo podjetje, Magical Elves, ustanovila leta 2001 (leta 2014 ga je kupil Tinopolis Group), v začetku leta 2019 pa sta napovedala ustanovitev Alfred Street Industries in se tako vrnila k svojim podjetniškim začetkom kot neodvisna producenta.
DOMEN MAVRIČ
3. 2. 2020

Avtor

Administrator