Trzin, februar 2020 – Od filma Casino Royale (2006) so logistični strokovnjaki družbe DHL odgovorni za transportne in logistične rešitve, povezane s snemanjem produkcije filmov 007. Za film No time to die – v kinodvoranah od 2. aprila 2020 – je DHL z natančno določeno časovno hitrostjo po svetu prevažal vso opremo po zraku, preko oceana in cestnem tovornem prometu, da bi se držal urnika snemanja.

Frank Appel, generalni direktor Deutsche Post DHL Group, ugotavlja: „Pravočasnost in natančnost sta ključni za uspešnice takšnih razsežnosti. Zahvaljujoč naši mednarodni mreži in dobro organiziranim procesom, ki jih izvajajo naše letalske, oceanske in cestne tovorne ekipe, je DHL pripravljen izpolniti te zahteve. Ponosni smo, da smo petič podprli slavnega agenta tajne službe pri njegovi misiji, da reši svet.”

DHL je kot logistični partner poskrbel, da sta obe filmski enoti imeli vedno na voljo pravo opremo ob pravem času na pravem kraju. Filmska oprema se je premikala med lokacijami Norveške, Jamajke, Italije in po vsej Veliki Britaniji.

“Naša naloga je zagotoviti, da ima snemalna ekipa vso opremo, ki jo potrebuje. Naj gre za dostavo po cesti, zraku ali morju, osredotočeni smo na to, da se produkcija filma nadaljuje. Za nujne ali last minute pošiljke uporabljamo tudi našo Express mrežo. To je bila odlična priložnost, da še enkrat pokažemo našo logistično strokovnost in kaj vse zmoremo, ter s tem dokažemo, da nam uporabniki lahko zaupajo,” pravi John Meller, vodja projekta No Time to Die, z oddelka logistike na DHL.

Ti podvigi dokazujejo poslanstvo Deutsche Post DHL Group: “Excellence. Simply Delivered.”

DHL EKSPRES (SLOVENIJA)