Splošno

Bastian Schupp, sopredsednik žirije Effie® Europe 2019, o pripravi na Effie tekmo

Sopredsednik žirije Effie® Europe 2019 o pripravi na Effie tekmo. Nasvet #2

 

Tokrat smo za nasvet o pripravi na Effie tekmo povprašali Bastiana Schuppa, podpredsednika za marketing in komunikacije pri DS Automobiles, ki je bil sopredsednik žirije Effie Europe 2019. Verjamemo, da bodo njegovi napotki dobro služili vsem, ki boste pripravljali prijave projektov na tekmo za nagrade Effie Slovenija 2020.

»Pri Effieju ni velikih skrivnosti. Vse je povezano z učinkovitostjo. To pomeni, da je velik del fokusa pri prijavah v pravilni predstavitvi rezultatov. Morajo biti pravi in morajo biti merljivi. Ob tem pa je resnično pomembno in ključno, da je prijava spisana tako, da je enostavno razumljiva in kreativna. Ne glede na to, kako dobri so rezultati, na koncu žirijo lahko omrežimo z dobrimi idejami. Moj nasvet vsem prijaviteljem je, da naj prijave pišejo kot odlični tekstopisci!«

Več

Zgodnje prijave na 1. Effie dan odprte do ponedeljka

 

Prvi strokovni Effie dan bo v sredo, 11. marca 2020, od 8.30 v Hotelu Slon v Ljubljani. Pridružili se nam bodo trije vrhunski predavatelji: spletna psihologinja Nathalie Nahai, globalna direktorica za strategije tržnih znamk v McCann Worldgroup Karen Crum in medijski strokovnjak Nick Mawditt, izvršni partner v agenciji za zunanje oglaševanje Talon Outdoor, sodelavec Barrya Cupplesa, ki se zaradi nenadejane obveznosti dogodka ne bo mogel udeležiti kot napovedano. Zgodnje prijave so še odprte, cena kotizacije za prijave do ponedeljka, 10. februarja 2020, je 70 evrov, za člane SOZ, DMS in partnerje Effie Slovenija 2020 pa še ugodneje.

 

® EFFIE je registrirana blagovna znamka v lasti EFFIE Worldwide Inc.
O Effie Slovenija | Organizator Effie

© Copyright 2019 Vse pravice pridržane

SLOVENSKA OGLAŠEVALSKA ZBORNICA – SOZ
Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana
www.effie.si | info@effie.si

7. 2. 2020

Avtor

Administrator