Splošno

Veverica Mica in hišica iz sladkih dobrot

Veverica Mica in hišica iz sladkih dobrot foto: Bojan Mihalič

Si lahko predstavljate čarobno hišico, narejeno iz bonbonov, čokoladic in lizik? Janko in Metka sta jo našla kar sredi gozda, ampak kaj, ko se je v njej skrivala zlobna čarovnica. V soboto, 15. februarja, ob 11. uri se v Europarku Maribor pridružite Veverici Mici ter pomagajte Janku in Metki pobegniti iz krempljev čarovnice.

 

Janko in Metka sta bratec in sestrica. Ko preslišita pogovor staršev o revščini in drugih težavah, ki ju pestijo, se odločita, da bosta odšla od doma. Prepričana sta, da tako mamica in očka ne bosta več imela težav. V gozdu najdeta čarobno hišico, narejeno iz sladkih dobrot. Kljub svarilom gozdnih prijateljev se Janko dobrotam ne more upreti. Bratec in sestrica ne vesta, da sladka hišica pripada zli čarovnici, ki ju ugrabi. Ko Janku in Metki uspe pobegniti, se srečna vrneta nazaj k staršem in skleneta, da nikoli ne bosta več odšla v gozd brez njunega dovoljenja. Vsi skupaj ugotovijo, da so drug drugemu največji zaklad.

 

Po predstavi v izvedbi Družinskega gledališča Kolenc vas Veverica Mica vabi še na prijetno druženje v ustvarjalno delavnico v 1. nadstropju.

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

11. 2. 2020

Avtor

Administrator