Kultura

Valentinov koncert – Hamo & Tribute 2 Love_15.2.2020

SPOROČILO ZA JAVNOST

 

IZREDNI KONCERTI

 

V A L E N T I N O V   K O N C E R T:

Hamo & Tribute 2 Love – Iz4kani

 

Sobota, 15. februar 2020, ob 20.15

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

 

 

V soboto, 15. februarja 2020, ob 20.15 vabimo na Valentinov koncert izredno popularne slovenske zasedbe Hamo & Tribute 2 Love. S svojimi največjimi uspešnicami, kot so Gospa Magister, Gremo se igrat boga, Vreme za Lubezen, Ona gre in Prva vrsta ter drugimi prepoznavnimi komadi bodo prevzeli občinstvo, »njihov šesti in najbolj pomemben član zasedbe«. Sobotni koncert je tako ravno pravšnji zmenek za nekaj Valentinove nežnosti in rokenrol vzdušja. Vstopnina 18 €, vabljeni!

 

Izjemno popularna glasbena zasedba Hamo & Tribute 2 Love že desetletje in pol let navdušuje z iskrenim igranjem na čustva, kitare, bobne in tipke tako na albumih, kot na koncertih v živo. Da o prepoznavnem in priljubljenem glavnem vokalu kitarista Matevža Šaleharja sploh ne govorimo. Zasedbo tvorijo še Denis Horvat Duki na klaviaturah, Peter Dekleva Pero na kitari, Martin Janežič Buco na bobnih in Uroš Škerl Kramberger Hipi na bas kitari.

Na njihovih albumih slišimo prepričljivo avtorsko preigravanje pop-bluz akordov, rokenrol ritem sekcije in zapleteno igro celotnega spektra ljubezni. Od tiste bolj žalostno zasanjane do srečno pocukrane in tiste seksapilne, ki se ji včasih ni moč upreti. Svoj pristen prvinski zvok so našli v prepoznavnem domačem bluz rocku, podprtim s poetičnimi avtorskimi besedili.

Nepogrešljiv del njihovih koncertnih nastopov je tudi občinstvo, po besedah članov zasedbe »njihov šesti in najbolj pomemben član«, kar je opaziti na slehernem koncertu. Na odru se izčiščen zvok z albumov sreča z improvizacijo, vrhunskimi kitarskimi in tipkarskimi solažami in pozitivno energijo, ki jo med občinstvo pošiljajo v enormnih odmerkih.

Za javnost je najbrž zanimiv predvsem podatek, da vstopnic na razpolago ni več veliko, saj je bila predprodaja zelo uspešna. Do sobote jih obiskovalci lahko dobijo le še po redni ceni 18 €.

Na razpolago ostajamo za morebitne dodatne informacije in fotografije koncerta.

V naprej se vam zahvaljujemo za najavo dogodka v vašem mediju.

Barbara Poša Belingar

odnosi z javnostmi / koordinator in organizator kulturnih programov

 

Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

E: pr@kulturnidom-ng.si | W: www.kulturnidom-ng.si

T: +386 5 335 40 13 | M: +386 41 775 089

12. 2. 2020

Avtor

Administrator