Gospodarstvo

Med počitnicami hop na lepše

 

Se še spomnite, kako smo nekoč v času zimskih počitnic gradili igluje, delali snežake, se sankali in smučali kar na domačem griču? Prijetni spomini, kajne? ☺ Letos, kot kaže, sneg ne bo pobelil gričev in bodo smučke ostale v kleti, razen če se boste podali na višjeležeča smučišča. Morda pa vas bolj kot snežne strmine privlačijo topli kraji in jo boste raje mahnili na oddih s kopalkami v kovčku …

Kamorkoli vas bo že vodila pot te počitnice, nikar ne pozabite še pred odhodom poskrbeti za varnost. S Turističnim zavarovanjem z asistenco v tujini bomo to skrb prevzeli mi.

Sklenite tukaj.

Če ne morete na dopust, naj vam ostane vsaj denar

Se vam je že zgodilo, da zaradi nepredvidenega dogodka niste mogli na dopust? Bolezen, poplava, odpoved delovnega razmerja ali celo pomanjkanje snega?!? Svetujemo vam, da že pri načrtovanju poskrbite, da se takšne in drugačne nevšečnosti rešijo s čim manj zapleti. Naj vam počitnice ostanejo v spominu kot kolaž prijetnih dogodkov.

Preberite več o Zavarovanju rizika odpovedi potovanj, ki ga lahko sklenete tudi le tri dni pred odhodom. ☺

Sklenite tukaj.

Ta vikend gremo na Zlato lisico v Kranjsko Goro!

56. Lisičko nam je izpod Pohorja odpihnilo v Kranjsko Goro, a verjamemo, da bo zlata vredna tudi tam. ☺ To soboto in nedeljo, 15. in 16. februarja, se bodo po tamkajšnji snežni strmini pognale najboljše smučarke sveta in Zlata lisica je edinstvena priložnost, da zanje navijamo v Sloveniji. Boste skupaj z nami držali pesti za naša dekleta tudi vi? Vabljeni v Kranjsko Goro!

Veseli nas, da Zavarovalnica Sava že vrsto let kot generalni sponzor te čudovite zimske prireditve pomaga slovenskemu smučanju in Sloveniji k še večji prepoznavnosti.

ZAV-SAVA.SI | 080 19 20 | info@zav-sava.si

Zavarovalnica Sava, d.d.
Cankarjeva ulica 3
2000 Maribor

13. 2. 2020

Avtor

Administrator