Splošno

Dan zaljubljencev v mariborskem Europarku

Foto: Bojan Mihalič

Valentinovo trka na vrata. Ste se že odločili, kako boste presenetili ljubljeno osebo? Dan zaljubljencev je namreč prav posebna priložnost, da ji izkažete svojo ljubezen. Cvetje, ljubezensko pismo ali čokoladna bonboniera so prikupna darila, s katerimi zagotovo ne morete zgrešiti. Če pa želite ljubljeni osebi podariti nekaj resnično posebnega, boste obilico idej nedvomno našli na Europarkovem valentinovem sejmu, ki vas na nakupovalnih ulicah največjega mariborskega nakupovalnega središča čaka danes in jutri. Pestra ponudba edinstvenih valentinovih daril, ki jih predstavljajo številni butični proizvajalci, vam bo olajšala marsikatero odločitev. Dan zaljubljencev boste tako lahko najdražji osebi polepšali z medenimi izdelki, naravnimi mili in kremami, medvedki, unikatnimi, ročno izdelanimi skodelicami, sladkimi dobrotami, lesenim nakitom ali edinstvenimi orgoniti. Vabljeni, da izberete velike ali majhne pozornosti ter z njimi razveselite svoje najdražje!

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

 

14. 2. 2020

Avtor

Administrator