Družabno

FILMSKE POČITNICE V CINEPLEXXU

 

Kranj, Koper – 15. 2. do 23. 2.

Celje, Maribor, Murska Sobota, Novo Mesto – 22. 2. do 1. 3.

 

Popestrite si letošnje počitnice in pridite v Cineplexx! Saj ni boljšega med šolskimi počitnicami kot dobri filmi. V času šolskih počitnic pripravljamo pester filmski program za otroke vsak dan od 13. ure dalje.

Kopru in Kranju si od sobote, 15. februarja do nedelje, 23. februarja lahko ogledate izbrane filme samo za vas. V MariboruCeljuMurski Soboti in Novem Mestu pa vas vse to čaka med soboto, 22. februarjem in nedeljo 1. marcem.

 

Ogledali si boste lahko animirane filme, kot so Tačke na patrulji: Pripravljeni, reševanje, dirkaLedeno kraljestvo 2Pri Addamsovih ter Vohuni pod krinko. Malo starejše pa vabimo na dogodivščino z Ježkom Sonicom in Dolittlom.

 

Za vas smo pripravili tudi znižane cene na izbrane filme! Pri Addamsovih, Ledeno kraljestvo 2 in Vohuni pod krinko si lahko med šolskimi počitnicami ogledate po ceni vstopnice 3,50€.

Vsak dan vas bo v naših kinih pričakal otroški kotiček s pobarvankami in baloni, na turnejo pa se bosta podala tudi Pika in Cene, naši maskoti. Med 14. in 17. uro jih lahko pričakujete v torek, 18. februarja v Kranju in četrtek, 20. februarja v Kopru. V drugem tednu šolskih počitnic pa jih lahko srečate v sredo, 26. februarja v Novem Mestu, četrtek, 27. februarja v Murski Soboti, petek, 28. februarja v Mariboru in v soboto, 29. februarja v Celju.


Izberite s seznama in se prepustite dobrim filmom na proste dni.

Dolittle (sinhronizirano) – zgodba o zdravniku, ki se pogovarja z živalmi. Posneta je po liku doktorja Dolittla, ki ga je ustvaril angleški pisatelj Hugh Lofting, glavna vloga ekscentričnega zdravnika pa je pripadla igralcu Robertu Downeyju Jr.

(from left) Dog Jip (Tom Holland) and Dr. John Dolittle (Robert Downey Jr.) in Dolittle, directed by Stephen Gaghan.

Ježek Sonic (sinhronizirano in s podnapisi) – izjemno hiter moder jež po imenu Sonic se po spletu nenavadnih naključij znajde na Zemlji. Skupaj z dobrim policistom bo skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu. Vloga glavnega zlobca je pripadla igralcu Jimu Carreyju.

Ježek Sonic – Sonic the Hedgehog

Sonic (Ben Schwartz) in SONIC THE HEDGEHOG from Paramount Pictures and Sega. Photo Credit: Courtesy Paramount Pictures and Sega of America.

Ledeno kraljestvo 2 (sinhronizirano) –  vrnili sta se sestri Elza in Ana, ki se bosta tokrat podlai na nevarno potovanje globoko v gozd, da bi odkrili izvor Elzinih čarobnih moči in rešili kraljestvo.

Ledeno kraljestvo 2 – Frozen 2

 

 

Pri Addamsovih (sinhronizirano) – Addamsovi so ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu. Zgodba prikazuje življenje v družini Addams, ko spoznajo pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravljajo na veliko praznovanje, kamor pridejo njihovi sorodniki.

Pri Addamsovih – The Addams Family

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje (sinhronizirano) – Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej.

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje – Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!

 

 

Vohuni pod krinko (sinhronizirano) – so poln zabave, obratov in zapletov. Ko se najboljši vohun na svetu spremeni v goloba, se mora zanesti na svojega piflarskega pomočnika in znanstvenika, da bi mu uspelo rešiti svet.

Vohuni pod krinko – Spies in Disguise

 

Spored že najdete na naši spletni strani: http://bit.ly/2HfrpKs

POVEZAVA WETRANSFER – SLIKE HI RES  

 

Za vse dodatne informacije se obrnite na:  Tjaša Kokalj | Digital Marketing CINEPLEXX SLOVENIJA  GSM: +386 (0)70 641 998| mail: tjasa.kokalj@cineplexx.si

 

 

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Tjaša Kokalj

Digital Marketing

 

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

 

Mobile: +386 (0)70 641 998

tjasa.kokalj@cineplexx.si

www.cineplexx.si

14. 2. 2020

Avtor

Administrator