Kultura

Mala Galerija Banke Slovenije: Vabilo na informativni dan in javno vodstvo, 14. 2. 2020

Spoštovani,

v torek, 11. 2. 2020, smo odprli prvo letošnjo razstavo v Mali galeriji Banke Slovenije, na kateri se s svojimi deli predstavljajo študenti Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani. Razstava z naslovom Kolikor ilustracij, toliko svetov nam prinaša vpogled v svet podob, ki se dotikajo različnih področij in nihajo med pravljičnim in znanstvenim.

Vljudno vas vabimo na prvi obrazstavni dogodek, ki bo v Mali galeriji Banke Slovenije v petek, 14. februarja 2020. Študenti bodo v sklopu informativnega dne predstavljali študij na katedri za ilustracijo Akademije za likovno umetnost in oblikovanje UL. Med 15. in 17. uro bodo obiskovalce sprejeli razstavljajoči ilustratorji, ki bodo delili svoje študijske izkušnje in prikazali svoje delo. Ob 17. uri načrtujemo javno vodstvo, ki bo potekalo kot pogovor z zbranimi razstavljavci, vodil pa ga bo kurator Male Galerije Banke Slovenije Vladimir Vidmar.

Sicer si aktualno razstavo Kolikor ilustracij, toliko svetov lahko ogledate do 7. marca 2020, od torka do sobote med 11. in 19. uro.

Vljudno vabljeni!

14. 2. 2020

Avtor

Administrator