Družabno

Pust širokih ust v Europarku Maribor

V Europarku bodo zimo odganjali zvončarji, koranti in Butalci

 

Se tudi vi že veselite pustnega rajanja in slastnih krofov? Slikovite pustne maske bodo v nakupovalnem središču Europark v soboto, 22. februarja, poskrbele za pravo pustno evforijo. Poleg zvončarjev s Hrvaške in naših korantov se bodo pustovanju v mariborskem Europarku z izvirnim nastopom letos prvič pridružili tudi Butalci. Obiskovalci pa bodo lahko zimo odganjali tudi na pustni torek, 25. februarja, ko jih bodo ob živahnih melodijah vsem poznanih hitov zabavali priljubljeni Čuki.

 

Sobotno etno pustovanje

Na pustno soboto, 22. februarja, si bodo obiskovalci Europarka na osrednjem prostoru lahko ogledali slikovito pustno parado. Ob 11. uri se bodo predstavile vse navedene pustne maske, ob 13. uri bodo za norčije poskrbeli Butalci, ob 16. in 18. uri pa bodo obiskovalci zimo veselo odganjali ob poskočnem zvončkljanju zvončarjev in direndaju slavne skupine »Ta perjasti« koranti. Po vsakem etno nastopu bodo v mariborskem Europarku za otroke pripravili prav posebno, poskočno, zabavno, norčavo in predvsem plesno presenečenje – pustno rajanje z Andrejo Zupančič.

 

Pustno rajanje s Čuki

Otroci bodo lahko na pustni torek, 25. februarja, ob 17. uri zaplesali in se veselili ob živahnih ritmih priljubljene skupine Čuki. Vse pridne mravljice in »ko-ko-koške« bodo lahko rajale vse do onemoglosti. Da jim med rajanjem ne bo zmanjkalo energije, se bodo lahko posladkale tudi s slastnimi krofi.

 

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

 

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

 

17. 2. 2020

Avtor

Administrator