Avtomobilizem

Na otvoritvi salona CUPRA Garage

Foto: Cupra

Družina modelov CUPRA Leon se bo predstavila
v cestnih in dirkalnih izvedbah

  • Svetovna premiera nove družine CUPRA Leon bo 20. februarja
  • Novi CUPRA Leon bo predstavljen tako v kompaktni kot v karavanski različici; obe odlikuje dinamičen dizajn, ki pomaga širiti privlačnost znamke
  • Novi CUPRA Leon bo prvič na voljo z visokozmogljivim priključno-hibridnim pogonom
  • Poleg cestnih izvedb bo CUPRA predstavila tudi dirkalne izvedbe, med drugim modela CUPRA Leon Competición in CUPRA e-Racer

 

Martorell (Španija), 11. 2. 2020 – Novi CUPRA Leon je skoraj tu. 20. februarja bo znamka CUPRA s predstavitvijo nove družine modelov CUPRA Leon, ki vključuje cestne in dirkalne izvedbe, proslavila otvoritev salona CUPRA Garage.

Novi CUPRA Leon bo prvi Leon z emblemom znamke CUPRA in bo najbolj osupljiv model z njihove proizvodne linije, ki pa bo postavljal standarde tudi na druge načine: na primer z dizajnom, po katerem se razlikuje od konkurence, in z dosegom visokozmogljivih pogonskih sistemov. Novo CUPRO so razvili, da postane zgled v segmentu.

“Leon CUPRA je bil prodajna uspešnica – prodanih je bilo skoraj 44.000 vozil zadnje generacije,” je dejal Wayne Griffiths, izvršni direktor znamke CUPRA. “Z lansiranjem novega CUPRA Leona bomo okrepili znamko CUPRA tako, da bomo znamenitemu avtomobilu dali novo identiteto. Novi CUPRA Leon je KRALJ LEONOV.”

Pridružite se nam 20. februarja ob predstavitvi nove družine modelov CUPRA Leon in otvoritvi salona CUPRA Garage.

CUPRA je posebna znamka za edinstvene ljudi, znamka, ki prevzame kupce in ki s svojo edinstvenostjo, izbranostjo in zmogljivostjo izpolnjuje pričakovanja vseh ljubiteljev avtomobilov. Znamka CUPRA je v letu 2019, svojem drugem letu poslovanja, povečala prodajo za 71,8 %, kar pomeni skoraj 24.700 prodanih vozil, k čemur je največ prispevala odlična prodaja modela CUPRA Ateca. CUPRA bo skrbela za razvoj novih modelov, s sodelo­vanjem na dirkah serije TCR pa tudi za ohranjanje motošportnega in tekmovalnega duha. Svet znamke CUPRA je živ in pripravljen, da osvoji novo skupino navdušencev v skoraj 250 specializiranih salonih po vsem svetu.

 

CUPRA HQ Communications                                 
Arnaud Hacault

Vodja produktnega komuniciranja

T/ +34 659 134 804

arnaud.hacault@seat.es

 Jan Conesa

Produktno komuniciranje
T/ +34 650 659 096
jan.conesa@seat.es

 

www.seat-mediacenter.com

19. 2. 2020

Avtor

Administrator