Avtomobilizem

VEČ ELEKTRIČNIH KON ZA EVROPSKE KUPCE

  • Več električnih Kon za evropske kupce

    Zaradi povečanega obsega povpraševanja po vozilih brez emisij, bo Hyundai za evropske kupce potrojil dobavne količine električne Kone. Od marca 2020 bo električna Kona tako vozila tudi s proizvodnih linij Hyundaijeve tovarne na Češkem. Povečali pa bodo tudi dobave s tovarne v južnokorejskem Ulsanu. Omenjena ukrepa bosta pripomogla k skrajšanju dobavnih rokov za evropske kupce.

    Hyundai je odločitev za dodatno proizvodnjo električne Kone sprejel, da bi zadovoljil povpraševanje evropskih kupcev. Od začetkov prodaje v 2018 je namreč povpraševanje po električni Koni preseglo pričakovanja in povečane proizvodne kapacitete bodo zagotovljene zato, da bodo sledile naraščajočemu povpraševanju.

    V 2020 bo Hyundai evropskim kupcem zagotovil več kot 80.000 vozil brez emisij, vključujoč električno Kono, električni IONIQ in Nexo, avtomobil na gorivne celice. Hyundai je v eko vozilih prepoznal velik potencial, saj se vedno več ljudi zaveda, da z izbiro vozila brez emisij pomembno prispevajo k boljšemu okolju za vse nas. Zato poleg svojih pionirskih modelov z ničelnimi emisijami vodi industrijo z bogato paleto elektrificiranih tehnologij v svojih avtomobilih, ki zajema vse od 48-voltnih blagih hibridov do hibridov (HEV) in priključnih hibridov (PHEV). S svojo široko ponudbo elektrificiranih modelov je na dobri poti, da bo v 2020 postal največji ponudnik vozil brez emisij v Evropi.

    GALERIJA

19. 2. 2020

Avtor

Administrator