Tehnologija

Samsung Galaxy Buds+: slušalke, ki spreminjajo tehnologijo zvoka

 

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke z dvosistemskimi zvočniki nudijo zvok iz AKG z bogatimi visokimi toni in globokim basom, prilagodljiv sistem treh mikrofonov za kristalno jasne telefonske pogovore in dolgotrajno življenjsko dobo baterije – vse za vrhunsko doživetje zvoka. Galaxy Buds+ brezžične slušalke so s številnimi priročnimi možnostmi združevanja in večjo praktičnostjo popolna izbira za vse tiste uporabnike, ki se želijo zabavati tudi na poti.

 

  • Neprekinjen prenos: Galaxy Buds+ brezžične slušalke uporabnikom omogočajo brezskrbno predvajanje glasbe – baterija namreč nudi 11 ur neprekinjenega predvajanja z enim polnjenem, ki se z Galaxy Buds+ polnilno škatlico podaljša na 22 ur. Z dolgo življenjsko dobo baterije in možnostjo hitrega polnjenja so popoln dodatek na poti za oboževalce glasbe ali podcastov.

 

  • Izjemna kakovost zvoka: Nove Galaxy Buds+ brezžične slušalke imajo dvosmerni dinamični zvočnik z visokimi toni in globokim basom ter kar 38 % večji gonilnik za bogatejši zvok. Samsung je v Galaxy Buds+ brezžične slušalke vključil tudi AKG Sound Signature za jasen prostorski zvok.

 

  • Večja praktičnost: S prilagodljivimi funkcijami na dotik, neposredno na slušalkah, so pogosto uporabljene aplikacije in Bixby takoj na voljo. Galaxy Buds+ brezžične slušalke lahko prek računa v Samsung oblaku enostavno povežete z združljivimi napravami. Bluetooth povezave ni treba izklapljati, saj se enostavno preusmeri s telefona na tablico ali druge Samsung naprave.

 

  • Personalizirana oblika: Vsa ušesa so različna, zato lahko uporabniki Galaxy Buds+ brezžične slušalke prilagodijo po svojih potrebah. Vitek in kompakten komplet Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk je na voljo v različnih barvah s posebej oblikovanimi ušesnimi blazinicami in zankami različnih velikosti, ki se udobno prilegajo ušesom tudi ob dolgotrajni uporabi. Uživajte v neoviranem gibanju ob poslušanju glasbe z brezžičnimi slušalkami.

 

Ob naročilu Samsung Galaxy S20+ ali Galaxy Ultra v času prednaročil boste brezplačno prejeli nove Galaxy Buds+ brezžične slušalke!

 

 

Iris Horvat
Account Manager

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia
+386 (0)1 434 26 65 | M +386 (0)40 16 88 51
iris.horvat@grayling.com
grayling.com

Winner of SABRE Awards EMEA Public Affairs Consultancy of the Year 2019

Winner of SABRE Awards EMEA Eastern European Consultancy of the Year 2016

21. 2. 2020

Avtor

Administrator