Družabno

SVEŽINA NA SLOVENSKI GLASBENI SCENI: SKUPINA NASH SE PREDSTAVLJA S PRVIM SINGLOM “NOTHING LASTS FOREVER”

Izkušena glasbenika: kitarist ter pevec Nejc Ušlakar in eden najbolj znanih slovenskih bobnarjev Roman Ratej, sta združila moči in ustanovila skupino NASH, ki na slovensko glasbeno sceno stopa z novim avtorskim singlom ter videospotom “Nothing lasts forever”.
Ni skrivnost, da sta se Nejc Ušlakar in Roman Ratej spoznala na enem izmed koncertov, kjer sta si naključno delila glasbeni oder. Izvrstna glasbenika, ki dihata in živita za glasbo sta takoj začutila energije, ki ju povezujejo, zato je že po sedmih mesecih poznanstva njuno sodelovanje obrodilo sadove.
Ustvarila sta besedilo in glasbo novega singla “Nothing lasts forever”, k sodelovanju pa povabila še nekaj glasbenih kolegov. K odlični izvedbi pesmi so svoje prispevali:
Nejc Ušlakar (vokal in kitara)
Roman Ratej (bobni)
Nace Jordan (bas)
Boštjan Artiček (klaviature)
Zmago Šmon – Zed (producent)
Čustveno obarvan singl je svojo podobo dobil tudi v videospotu.
Inspiracija s čustvi prežetega singla je ljubezen.
Ljubezen, ki premika meje, piše številne zgodbe, riše nasmehe,
briše solze in ohranja spomine.
Nič ne traja večno, toda spomini in dobra glasba ostajajo večni.
“NASH”
Simpatična glasbenika rada poudarita, da je novi singl le prvi korak na poti, na katero stopata. Cilj je še daleč proč, toda verjameta, da ga z ljubeznijo do glasbe ter trdim delom lahko osvojita: “Ustvarjati glasbo je resnično nekaj čarobnega, nepojemljivega, nekaj kar te izpopolnjuje. Čustva ob izdaji novega singla kar puhtijo, hkrati pa nam vlivajo novo energijo. Pripravljamo že drugi ter tretji single in če bomo s takšnim tempom ter navdihom nadaljevali, potem verjamemo, da bomo ljubiteljem dobre glasbe kaj kmalu lahko postregli tudi s prvo ploščo”, navdušeno zatrjujeta Nejc in Roman.
Avtor fotografij: Rok Maver
Za intervjuje, izjave, se prosimo obrnite na spodnje kontaktne podatke.
DOMEN MAVRIČ

M: +386 41 875 160
E: domen.mavric@avi.si

 © 2020 Agencija AVI
21. 2. 2020

Avtor

Administrator