Tehnologija

Promocija bele tehnike: 5 let za vašo brezskrbnost

Veliko se lahko zgodi v petih letih, zato Samsung nudi 5 let garancije na izbrane Samsung hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike

 

Dobro je vedeti, da vam bo nakup Samsung gospodinjskega aparata omogočil tudi pet let miru. Samsung verjame v kakovost svojih naprav in vam zato nudi 5-letno garancijo na izbrane modele Samsung hladilnikov, pralnih strojev, pomivalnih strojev, sesalnikov in vgradnih kuhinjskih aparatov, kupljenih v obdobju med 15. 2. in 30. 6. 2020 ter na izbrane modele sušilnih in pralno-sušilnih strojev kupljenih v obdobju med 15.02. in 31.03.2020.

 

Samsung hladilnike odlikujejo številne novosti, ki vam bodo olajšale življenje. Z revolucionarnim hladilnim sistemom Triple Cooling in neodvisnim nadzorom temperature se vonj različnih živil v hladilniku ne bo mešal. Tehnologija No Frost, ki omogoča več zračnih pretokov in hlajenje vsakega predela hladilnika posebej, bo poskrbela, da bo vaša hrana dlje ohranila svežino brez nabiranja ledu. Poleg tega Samsung hladilniki izžarevajo preprostost in eleganco, zaradi česar bo vaša kuhinja prostor za prijetno preživljanje časa in uživanje.

 

Pri kuhanju boste spoznali novo obliko uživanja z indukcijsko ploščo s tehnologijo Virtual Flame!Edinstvena tehnologija Virtual Flame™ vam omogoča intuitiven vizualni nadzor, ki z barvo in osvetlitvijo virtualnega LED plamena prikaže natančno raven toplote vsake kuhalne površine. S sistemom Flex Zone Plus dobite prožnost, da lahko hkrati kuhate več jedi! In če med kuhanjem dobrot potrebujete še eno pečico, vas odreši tehnologija Dual Cook Flex! Pečica s prilagodljivimi vrati vam omogoča, da hkrati pripravljate dve jedi pri dveh temperaturah in imate možnost dostopa samo do zgornje polovice pečice, ne da bi prekinili peko v spodnjem delu.

 

Samsung kuhinjska napa z zmogljivim prezračevalnim sistemom si zagotovite udobno in zdravo kuhinjsko okolje. Skoraj popolnoma neslišen in zmogljiv prezračevalni sistem v trenutku osveži zrak. Booster sistem omogoča sesalni pretok osupljivih 737 kubičnih metrov v eni sami uri. Tako se pare, hlapov ter vonjav lahko znebite izjemno hitro in tiho.

 

Samsung pomivalni stroj z WaterWall™ tehnologijo očisti vsako posodo in vsak kotiček brez izgube časa ali vode pred izpiranjem. Zagotavlja revolucionarno čiščenje z ustvarjanjem čistilne stene visokotlačne vode, ki pokrije težko dosegljiva mesta v spodnjem predelu, kamor navadno položite najbolj umazano posodo. Z dnevnim 55-minutnim ciklom lahko zahvaljujoč veliko hitrejšemu pomivanju in sušenju posode prihranite pri času. Idealen je za pomivanje manj umazane posode, ki ne potrebuje zelo intenzivnega čiščenja, kot so skodelice in jedilni pribor, ki jih v celotnem pomivalnem in sušilnem ciklu pomije v samo 55 minutah.

 

Z nakupom pralnega stroja Samsung QuickDrive™ boste lahko prepolovili čas pranja in podvojili čas zase! Poleg prihranka časa (do 50 %) se poraba energije zmanjša (do 20 %), ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost pranja[1]. Pralni stroj QuickDrive™ ima tudi glavni boben in podlogo za Q-Drum™, ki se vrtita neodvisno, s čimer se oblačila v stroju vrtijo bolj dinamično. Rezultat je hitro, učinkovito, a nežno pranje.

 

V promocijo so vključeni tudi nekateri sesalniki Samsung, znani po svoji napredni tehnologiji, zmogljivem sesanju in zelo enostavni uporabi. Priporočamo vam vrhunske sesalnike Samsung POWERstick z elegantno, vitko obliko, ki vam prihranijo prostor in čas, ter sesalnike POWERbot, s katerimi si lahko privoščite sesanje, medtem ko jih nadzirate prek svojega mobilnega telefona.

 

Za celoten seznam izdelkov obiščite samsung5letgarancije.si in izberite tiste, ki manjkajo v vašem domu. Za aktivacijo 5 let garancije morate svojo napravo registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od nakupa naprave.

 

Promocija 5-letne garancije na določene hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike velja od 15.02. do 30.06.2020. Promocija 5-letne garancije na določene sušilne in pralno-sušilne stroje velja od 15.02. do 31.03.2020.

[1] Testirano na WW8800M v primerjavi z WW8500K. Po podatkih Intertek prihranite do 50 % časa pri polnem ciklu pranja bombaža z učinkom pranja znotraj ±2 %. *Trajanje cikla se lahko razlikuje glede na oskrbo z vodo in težo / vrsto perila.

26. 2. 2020

Avtor

Uredništvo