Gospodarstvo

Dan obrtnic in podjetnic / Hotel Jama, 5. marca 2020

Spoštovani!

Podjetnice in obrtnice bodo lahko tudi letošnji dan žena praznovale malce drugače. Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije bo namreč v četrtek, 5. marca 2020, s pričetkom ob 9. uri, v Hotelu Jama v Postojni organizirala Dan obrtnic in podjetnic.

Po uvodnem pozdravu predsednika OZS Branka Meha, bo Lea Pisani, strokovnjakinja in svetovalka za celovito podobo osebnosti, udeleženkam predstavila korake do usklajene in celovite podobe žensk.

Mag. Ana Vezovišek, specialistka za financiranje, pa bo na dogodku ženskam svetovala o tem, kako postaviti močne finančne temelje, na kakšen način ločiti osebne in poslovne finance ter kako si zagotoviti življenje brez finančnega stresa.

O ustvarjanju osebne blagovne znamke in o tem, zakaj je to dolgotrajen, a nujen proces, pa bo govorila Katja Tomič Pintar, strokovnjakinja za marketing in blagovne znamke.

Za celovito podobo poslovne ženske pa je nujen tudi dober make up, ki poudari naravno lepoto ženske. O tem bo spregovorila priznana vizažistka Martina Vrhovnik, ki bo na udeleženkah pokazala tudi primere dobrega make up-a.

 

Prosimo, da svojo udeležbo sporočite do 3. marca na e-naslov: mira.cresnar@ozs.si.

Za  predstavnike medijev je udeležba brezplačna.

Mira Črešnar
Vodja odnosov z javnostmi

 

OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
Celovška 71, 1000 Ljubljana
T: +386 (0)1 58 30 823, 580 30 501
M: +386 (0)41 936 844

E: mira.cresnar@ozs.si | www.ozs.si

3. 3. 2020

Avtor

Administrator