Gospodarstvo

Spletni portal GEFCO VISIBILITY omogoča podjetjem kot je ESKA, racionalizacijo špedicijskih pošiljk

Skupina GEFCO, vodilna na področju multimodalnih rešitev dobavne verige v svetu in vodilna družba na področju avtomobilske logistike v Evropi, nudi podporo strankam s spletnim portalom GEFCO VISIBILITY. Varen in prilagojen spletni portal, ki ga je razvil WiseTech Global, omogoča uporabnikom celovito upravljanje z vsemi odpremnimi pošiljkami, od rezervacije do izdajanja računov. WiseTech Global je svetovni razvijalec programskih rešitev v »oblaku« za mednarodno in lokalno logistično industrijo. Njihov vodilni izdelek CargoWise One nudi logističnim podjetjem celovito rešitev za izboljšanje integracije, avtomatizacije in komunikacije po celotni dobavni verigi.

GEFCO je za svoje kupce z rešitvijo GEFCO Visibility, poenostavil upravljanje tovornih pošiljk, omogočil učinkovitejše sodelovanje z ekosistemi in poenostavil procese. Rešitev omogoča strankam, da upravljajo z letalskimi, morskimi, cestnimi ali železniškimi pošiljkami v samo nekaj klikih in spremljajo svoje vsakodnevne pošiljke s standardnimi kazalniki ali jih prilagodijo svojim specifičnim poslovnim potrebam.

Orodje ponuja različne module, vključno s poročevalskim modulom s podrobnimi poročili o špedicijski dejavnosti ter finančni modul, ki omogoča dostop do njihovih zadnjih aktualnih finančnih informacij. Modul za upravljanje izjem omogoča strankam nastavitev samodejnih opozoril in obvestil o vsakem odstopanju od standardnega postopka pošiljanja ali o zaključenih posameznih mejnikih.

GEFCO VISIBILITY je povezan tudi z  glasovnim orodjem za sledenje pošiljk TRACY, ki strankam omogoča pridobivanje ključnih informacij o pošiljki s pomočjo glasovnih ukazov, ki jih omogoča tehnologija Smart Speaker.

Hans Stokman, Globalni direktor IT & Inovacij, GEFCO Freight Forwarding, komentira:
Upravljanje prevoza je dandanes lahko zapleteno, zato nenehno iščemo načine za podporo strankam pri izboljšanju teh procesov. GEFCO VISIBILITY nudi vse na enem mestu za prevoze tovora naših strank, uporabniku nudi prijazen vmesnik in jim omogoča vso funkcionalnost potrebno za multimodalne pošiljke. Ponudbo nenehno izboljšujemo tako, da upoštevamo povratne informacije uporabnikov, ter smo tako vedno v koraku s hitro spreminjajočo se panogo.« Orodje že uspešno uporabljajo številne stranke skupine GEFCO, med njimi dolgoletni partner ESKA, proizvajalec knjig, iger in rešitev za embalažo izdelkov.

Roelof Cuperi, globalni direktor prevozov pri podjetju Eska, komentira: “Kot svetovni proizvajalec nam je pomembno, da je upravljanje in sledenje pošiljk po naši dobavni verigi čim bolj poenostavljeno in učinkovito. GEFCO VISIBILITY je postal ključni del našega procesa upravljanja prevoza in zagotavlja učinkovitost in preglednost poslovanja.”

Z zahtevami globalne dobavne verige, GEFCO omogoča ESKI sveženj rešitev, ki nudijo večjo preglednost in enostavnost uporabe z GEFCO VISIBILITY. Podjetje ESKA je tudi eden prvih kupcev rešitve TRACY, ki omogoča, da stranke upravljajo s svojimi lastnimi pričakovanji in obvladujejo vsakodnevne pošiljke.

GEFCO VISIBILITY je na voljo v 78 jezikih v 47 državah.
Predstavitveni video: https://bit.ly/2TCWYU5

 #

O SKUPINI
GEFCO je vodilna evropska družba na področju avtomobilske logistike in med top 10 globalnimi akterji na področju multimodalnih rešitev za dobavne verige. Močna in izkušena ekipa 15.000 zaposlenih, na podlagi 70 let strokovnega znanja, oblikuje pametne in prilagodljive rešitve za najzahtevnejše izzive v dobavni verigi v vseh industrijskih sektorjih. Z močno globalno mrežo partnerjev in prisotnostjo v 47 državah, deluje GEFCO na 300 destinacijah po vsem svetu. Skupina je v letu 2018 ustvarila 4.6 milijarde EUR prihodkov. www.gefco.net   

O PODJETJU ESKA
Podjetje ESKA je bilo ustanovljeno leta 1879 z dvema mlinoma na Nizozemskem, danes proizvede več kot 250.000 ton trdnih plošč letno in ustvari paleto izdelkov, vključno s knjigami s trdimi platnicami, igrami za večkratno uporabo, sestavljankami, visoko kakovostnimi datotekami in luksuzno embalažo. ESKA zaposluje več kot 450 ljudi na Nizozemskem, v Veliki Britaniji, Italiji, Španiji, Hong Kongu in v Združenih državah Amerike.

STIKI ZA MEDIJE
Tomaž Mihelin Ritlop
SPEM Komunikacije za GEFCO
T: 02 228 44 34; M: 041 737 087
tomaz.ritlop@spem.si
Mag. Vasja Košuta
GEFCO, sales and markering manager
Suspendisse lectus
T: 05 66 38 781; M: 051 62 14 04
vasja.kosuta@gefco.net
Elena Slobodian
GEFCO, M&C Coordinator
Central Europe – Balkans – Middle East
T: +40 (21) 300 88 86; M:+40 (0)745 51 90 17
olena.slobodyan@gefco.net
4. 3. 2020

Avtor

Administrator