Splošno

Prepustite se ustvarjalnim trenutkom v Europarku

 

Avtor fotografij je Bojan Mihalič

Nakupovalne ulice mariborskega Europarka že kipijo od ustvarjalnosti. 8. Europarkov kreativni teden z ARTom še vse do sobote, 7. marca, ponuja odlično priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja in prijetno druženje.

 

Največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji, ki ga že osmo leto zapored organizirata Europark Maribor in podjetje ART TRADE, d. o. o., je v preteklih dveh dneh privabil številne ustvarjalce. Kreativni teden, ki bi ga lahko poimenovali tudi štajerski praznik ustvarjalnosti, je namenjen tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom. Obiskovalci lahko na več kot 60 delavnicah iz prve roke spoznajo nove trende in atraktivne tehnike z različnih področij ustvarjanja, kot so scrapbooking, oblikovanje nakita, modeliranje z različnimi vrstami glin, grafiti, manga, slikarstvo in še bi lahko naštevali. Obenem so delavnice odlična priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja ter prijetno druženje s priznanimi ustvarjalci, drugimi umetniki in vsemi ljubitelji ustvarjanja. Na izbranih delavnicah je na voljo še nekaj prostih mest. Za udeležbo na posamezni delavnici se je treba prijaviti. Več informacij je objavljenih na povezavi.

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 pri nas lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

5. 3. 2020

Avtor

Administrator