Splošno

Spremembe poslovalnega časa Europarka Maribor

FOTO: Europark Maribor

SES-ova nakupovalna središča Europark Maribor, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Center Vič Ljubljana sporočajo, da bodo od jutri, petka, 13. marca 2020, do preklica odprta po novem poslovalnem času, in sicer od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure. Ob nedeljah do nadaljnjega ne bodo poslovali z izjemo prodajaln Interspar, ki bodo zaradi nujne oskrbe prebivalstva odprte po nespremenjenem delovnem času, od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 21. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure. S tem bo zagotovljena dolgoročna oskrba z osnovnimi potrebščinami.

Dobrobit ljudi je za njih na prvem mestu. Seveda bodo sprejeti vsi varnostni ukrepi, ki omogočajo upoštevanje vseh zdravstvenih priporočil za ravnanje, kot npr. redna dezinfekcija rok tudi med obiskom nakupovalnih središč. Redno spremljajo aktualno situacijo. V kolikor se situacija spremeni ali bodo objavljene nova priporočila s strani uradnih institucij, bodo seveda upoštevana.

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 pri nas lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

13. 3. 2020

Avtor

Administrator