Družabno, Kultura

OBVESTILO: Zaradi razglašene epidemije koronavirusa v Sloveniji do konca marca odpovedujemo vse dogodke.

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci,

Zaradi razglašene epidemije koronavirusa v Sloveniji do konca marca odpovedujemo vse dogodke in GT22 zapiramo za obiskovalce.

Z namenom zaščite vseh, še posebej pa ranljivih skupin, bomo na ta način prispevali k zmanjšanju možnosti za širjenje virusa, ki je v obtoku. O vseh morebitnih spremembah vas bomo obveščali na spletni strani in drugih razpoložljivih komunikacijskih kanalih.

Odredbe, priporočila in informacije o trenutnem stanju v Sloveniji najdete na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ostanite zdravi in na kmalu!

 

 

Poslušalnica:

Podcast MariborIsTheFuture #97: Svetlana Makarovič, Luciferka
https://soundcloud.com/maribor-is-the-future/mariboristhefuture-97-svetlana-makarovic-luciferka

Podcast MariborIsTheFuture #96: Intimni Portreti – Rok Kravanja
https://soundcloud.com/maribor-is-the-future/mariboristhefuture-96-intimni-portreti-rok-kravanja

Radio MARŠ:
http://radiomars.si/

Radio Maribor:
https://www.rtvslo.si/radiomaribor/

Radio Študent:
https://radiostudent.si/

 

V centru mesta, na Glavnem trgu 22, se nahajajo prostori, v velikosti 1000 kvadratnih metrov, ki jih je družina Oset-Puppis v začetku leta 2013 mecensko ponudila v uporabo Ustanovi Fundaciji Sonda. Začela se je graditi umetniška skupnost in izobraževalni laboratorij, ki ga trenutno sestavljajo Društvo za razvoj filmske kulture, fotografska platforma MišnicaGT22, Kud Moment, Fotografski muzej Modrinjak, YoureupRadio, EX-garaža, Zavod Razvoj, Zavod Kultivacija, Woodster, Center grafičnih umetnosti, Ustanova Fundacija Sonda ter vedno novi kolektivi, ekipe, posameznice in posamezniki.

Delovni čas: eno uro pred dogodki in v času dogodkov.

gt22.si/ // facebook // info@gt22.si // Glavni trg 22, Maribor // virtualni sprehod po GT22 // kontakt za medije: 040355556

 

16. 3. 2020

Avtor

Administrator