Družabno

Premiera druge sezone HBO serije “Genialna prijateljica”

 

 

  1. MARCA NA HBO-ju IN HBO GO-ju

 

Foto: HBO

 

 

 

Ljubljana, 13. marec 2020

 

Premiera tretje sezone hit HBO serije Westworld (Westworld) bo 16. marca ob 20.00h na HBO kanalu,  na ta dan pa bo prva epizoda na voljo tudi na HBO GO.

 

„Westworld“ je mračna odisejada o zori umetne inteligence, kjer se razvija greh. Velikopotezno zastavljena drama o visoko tehnološkem kraju, kjer zadostijo domišljiji obiskovalcev, še nekoliko povzdigne koncept pustolovskih filmov in napetih dram. V futurističnem svetu Westworld se skupina robotov osamosvoji in skrene s skrbno pripravljenih scenarijev svojih stvarnikov, to pa prinese skrb vzbujajoče vzorce nesprejemljivega obnašanja. Ni pravil, ni zakonov, ni obsojanja. Življenje brez omejitev.

 

V glavnih vlogah so Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Tessa Thompson, Thandie Newton, Luke Hemsworth, Simon Quarterman in Rodrigo Santoro. V tretji sezoni so se jim pridružili tudi Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr, Michael Ealy in Tommy Flanagan.

Tretja sezona bo imela 8 epizod, pod njih pa sta se podpisala Nolan in Lisa Joy, ki sta poleg J.J. Abramsa, Athena Wickhama, Richarda J. Lewisa, Bena Stephensona in Denise Thé tudi izvršna producenta.

 

Prvi dve sezoni „Westworlda“ sta skupaj prejeli 42 nominacij za nagrado Emmy. Druga sezona je od skupno 20 nominacija osvojila 3 nagrade, tudi za najboljšo žensko stransko vlogo, ki jo je prejela Thandie Newton.

 

FOTOGRAFIJE: https://filecloud.hbo.hu/url/snhucs2nqbsv

NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=qmuovBa1Afc

 

 

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo  HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

 

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

 

HBO Adria d.o.o.

16. 3. 2020

Avtor

Administrator