Splošno

#OstaniDoma in se pridruži inOrbitu 2020

Spoštovani,

toplo vabljeni, da se v četrtek, 19. marca, in petek, 20. marca, pridružite že šesti konferenci inOrbit 2020, največji regionalni konferenci digitalnega marketinga, ki bo tokrat zaradi izrednih razmer potekala v digitalni obliki.

Množico zaskrbljujočih novic o koronavirusu in obvestil o zaprtju večine javnih prostorov bo inOrbit prevetril s svežimi idejami in znanji iz digitalnega sveta. Digitalna oblika konference bo ponudila edinstveno priložnost za spletno udeležbo želenih predavanj v udobju lastnega doma. Vsa predavanja bodo udeležencem za ogled na voljo tudi po konferenci, za nadgrajevanje znanj, izmenjavo nasvetov ter virtualno druženje s predavatelji in drugimi udeleženci pa bo poskrbljeno prek inOrbit Connect, ekskluzivne skupine na LinkedInu.

»Kljub resnim razmeram ne smemo dopustiti, da se življenje ustavi. Tako delovni procesi kot tudi izobraževanja morajo nemoteno potekati naprej tudi v trenutni situaciji. S tem v mislih smo celotno konferenco inOrbit prestavili na splet in jo obogatili z dodatnimi ugodnostmi za udeležence,« je odločitev za izvedbo digitalne konference pojasnil Andraž Štalec, direktor Red Orbita. »Digitalne tehnologije, ki kraljujejo našemu vsakdanu, nam omogočajo, da življenje kljub trenutnim razmeram teče naprej nemoteno. Trenutno obdobje nam ponuja odlično priložnost, da raziščemo in izkoristimo vse prednosti tehnologije ‒ tako na področju prenosa znanja kot pri nadaljnjem razvoju,« še dodaja.

 

Pridobite dostop do predavanj vodilnih strokovnjakov na svetu in postanite del mednarodne skupnosti, ne da bi pri tem morali kam odpotovati. Preverite program in predavatelje na www.inorbit.si ter se pridružite digitalnemu vesolju idej, ki ga ustvarja inOrbit 2020.

Za medijske akreditacije se lahko obrnete na Hano Vidic (hana.vidic@epoha.si, 040 551 979).

17. 3. 2020

Avtor

Administrator