Avtomobilizem

MMXX: Pot naprej September 2020 – Modena

 

 

 

 

Modena, 18. marec 2020 – Maserati sporoča, da je dogodek “MMXX: Pot naprej” (“MMXX: The Way Forward”), ki so ga prvotno načrtovali v maju 2020, zaradi trenutnih razmer prestavljen na september. Napovedani dogodek, ki označuje začetek novega obdobja znamke Maserati, bo potekal v Modeni.

 

Maserati ne miruje. Znamka z značko tridenta bo začetek novega obdobja obeležila prav tam, kjer je njeno domovanje že več kot 80 let. Maserati in Modena sta neločljivo povezana in gledata v prihodnost z enako strastjo, zaupanjem in drznostjo.

 

Maserati ima 100 % italijansko DNK in je v nenehnem gibanju, ki ga poganja drznost, da se tudi v najtežjih časih ničemur ne odreče. Tako hiša tridenta gleda v prihodnost, zdaj pa je za svoj ponovni zagon izbrala september 2020, ko bo stopila na svetovni oder trajnostne mobilnosti.

 

 

 

Maserati S.p.A.

Maserati proizvaja edinstvene avtomobile z izjemnim in prepoznavnim značajem. S svojim slogom,  tehnologijo in z ekskluzivnimi lastnostmi navdušujejo prefinjene in zahtevne kupce ter že od nekdaj predstavljajo merilo v avtomobilski industriji. Ambasadorji te dediščine so vodilni Quattroporte, športna limuzina Ghibli in Levante, prvi SUV znamke Maserati. Popolna ponudba, ki vključuje bencinske in dizelske motorje, pogon na zadnji kolesi ali pogon na vsa štiri kolesa, najkakovostnejše materiale in izjemni inženiring. Tradicija uspešnih avtomobilov, ki vsak na novo definira, kaj pomeni italijanski športni avtomobil z vidika dizajna, zmogljivosti, udobja, elegance in varnosti.

 

PR: Avto Triglav d.o.o., Ljubljana
Dunajska cesta 122, SI – 1000 Ljubljana

18. 3. 2020

Avtor

Administrator