Splošno

inOrbit 2020 – dobre ideje in rešitve se porodijo tudi v kriznih časih

Spoštovani,

konec minulega tedna se je odvila šesta konferenca inOrbit 2020, največja regionalna konferenca digitalnega marketinga, ki se je letos zaradi izrednih razmer preselila na splet. Trenutna situacija, vezana na širjenje virusa COVID-19, je organizatorja, podjetje Red Orbit, postavila pred velik izziv, ki pa so ga z inovativno rešitvijo, veliko truda in izjemno fleksibilnostjo uspešno premostili. Ekipa Red Orbita je v preteklih tednih noč in dan stremela k temu, da prijavljenim zagotovi povsem enakovredno konferenčno izkušnjo, ki jo je obogatila še z dodatnimi ugodnostmi. V sklopu konference se je zvrstilo več kot 45 predavanj, ki so jih udeleženci spremljali v udobju svojega doma in tako sledili geslu #ostanidoma. V obliki spletnih predavanj so tako z udeleženci konference svoje znanje delili številni priznani strokovnjaki, ki prihajajo iz svetovno znanih podjetij, kot so LEGOMicrosoftFiverrSocialbakers in drugi. Virtualno druženje s predavatelji in udeleženci konference pa je omogočila LinkedIn skupina inOrbit Connect, ki spodbuja nadaljnjo izmenjavo znanj, trikov in idej tudi po sami konferenci.

»Izvedba digitalne konference je bila zagotovo velik izziv za našo ekipo, saj smo morali celotno konferenco preseliti na splet, in to v samo enem tednu. Poleg tehničnih izzivov, ki jih prinaša izvedba konference v takem obsegu, smo morali program tudi v celoti prilagoditi predavateljem, ki so prihajali iz več kot 15 držav po svetu in sedmih različnih časovnih pasov,« je pojasnil Andraž Štalec, direktor Red Orbita. »Kljub vsemu smo ponosni in veseli, da prijavljenih nismo pustili na cedilu in da je konferenca prejela pozitivne odzive tako s strani predavateljev kot udeležencev. Sploh v času, ko se tehnologije razvijajo kot še nikoli prej, moramo njihove prednosti čim bolje izkoristiti in iskati napredne rešitve za nepredvidljive čase, s katerimi se trenutno soočamo. V Red Orbitu verjamemo, da lahko s skupnimi močmi in znanji premikamo gore. Zdaj bolj kot kadarkoli prej je pomembno, da stopimo skupaj in omogočimo prenos znanj, ki bo izboljšal trenutno situacijo in vodil v nadaljnji razvoj,« je še dodal.

Več podrobnosti o konferenci inOrbit 2020 najdete v priloženem sporočilu za javnost in na spletni strani www.inorbit.si.

 

PR: POVEM

24. 3. 2020

Avtor

Administrator