Tehnologija

Samsung Galaxy S10 in Galaxy Note10 z izjemnimi novimi funkcijami

 

 

SEUL, Koreja – 26. marec 2020 – Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme izjemne funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih[1]. Uporabniki bodo lahko zajemali posnetke z najnaprednejšo tehnologijo kamere, vključno s priljubljeno funkcijo Enkraten zajem. Poleg tega bodo uporabniki lahko uživali v številnih izboljšavah programske opreme, ki bodo naredile celotno Galaxy izkušnjo še prijetnejšo.

 

Spodaj naštete funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov bodo s posodobitvijo na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

 

Izjemne izkušnje s kamero

Posodobitev programske opreme prinaša tudi izjemne funkcije kamere Galaxy S20 pametnih telefonov na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametne telefone. S funkcijo Enkraten zajem ne boste zamudili nobenega trenutka. Zahvaljujoč revolucionarni umetni inteligenci lahko snemate do 10 sekund in pri tem ustvarite vsebine najrazličnejših oblik, med katerimi boste zagotovo našli stil, ki najbolje ustreza trenutku – brez ponovnega snemanja. Z izboljšanim Nočnim načinom pri Galaxy S10 pametnih telefonih in Nočnim hiperzamikom, tako pri Galaxy S10 kot tudi pri Galaxy Note10[2] pametnih telefonih, boste lahko v objektiv ujeli še več noči z bolj živimi barvami.

 

Ko boste zajeli popoln posnetek, vam bo funkcija Filter po meri omogočila ustvarjanje lastnega filtra z barvami in stili, ki so vam najbolj všeč. Filter lahko shranite in ga uporabljate tudi v prihodnje.

 

 

 

 

 

Pro način bo vsem navdušencem nad snemanjem omogočil, da poljubno ročno prilagodijo ISO občutljivost, hitrost zaklopa in raven osvetlitve. Med zajemanjem videoposnetka bo tudi možno preklopiti med glavno in sprednjo kamero.

 

 

 

Inteligentna galerija

Posodobitev vključuje tudi številne funkcije galerije, ki vam bodo pomagale urediti vaše posnetke. V galeriji lahko sliko povečate in v levem zgornjem kotu pritisnete Hitro obrezovanje, da posnetek obrežete v poljubno velikost. Če boste vključili možnost Čisti pregled, se bodo podobni posnetki samodejno združili po temah, vaša galerija pa bo bolj pregledna in organizirana[3].

 

 

 

Enostavno deljenje[4]

Zdaj lahko preprosto in hitro delite več vsebine. S funkcijo Hitra delitev lahko vidite, kdo izmed vaših stikov je v bližini, in hkrati delite posnetke ali celo velike datoteke z več ljudmi. S funkcijo Deljenje glasbe lahko razširite svojo Bluetooth povezavo, tako da te ni treba prekinjati, če želi vaš prijatelj deliti svojo glasbo na Bluetooth zvočniku.

 

 

 

 

Za več informacij obiščite www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ali www.samsung.com

 

###

 

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije: 

Samsung Electronics Adriatic (SEAD), Zagreb Branch Office, Radnička cesta 37b, Zagreb

Grayling d.o.o.

[1] Datum posodobitve in seznam funkcij se lahko razlikujeta glede na trg, operaterja in model.

[2] Ni na voljo pri Galaxy Note10 Lite

[3] Do 100 slik v galeriji, posnetih istega dne.

[4] Na voljo pri prejšnjih serijah Galaxy pametnih telefonov, ki so bili nadgrajeni na Android 10 in imajo vključene funkcije (Hitra delitev, Deljenje glasbe)

26. 3. 2020

Avtor

Administrator