Družabno

DRUGI TEDEN KONCERTOV S KAVČA IN POSEBEN PARTY S KAVČA / #ostanitedoma #ostanitezdravi

KONCERTI S KAVČA
#ostanitedoma #ostanitezdravi
Vstopamo v drugi teden odlično sprejetih “Koncertov s kavča”. Konec tedna bo popestril tudi “Party s kavča”.
Že danes zvečer nas bo s koncertom s kavča zabavala slovenska pevka Maja Keuc – Amaya, ki se je javnosti prvič predstavila v šovu Slovenija ima talent, Slovenijo pa je zastopala tudi na Evroviziji leta 2011 s pesmijo Vanilija oz. No one. Ta petek obljublja R&B in soul koncert s kavča, v katerem se bo vrnila k svojim koreninam in glasbi, s katero se je predstavila tudi na šovu Slovenija ima talent: “Pripravila sem venček hitov mojih največjih idolov, pa tudi mojo najnovejšo pesem bom prvič predstavila publiki, izšla bo šele čez tri tedne,” je povedala Štajerka, ki upa, da je pri koncertu v živo ne bo izdal domači wifi.
Maja Keuc bo s svojim odličnim glasom poskrbela za pravo R&B in soul poslastico.
V soboto zvečer pripravite vašo najboljšo opravo 90ih, šuškaste trenirke, široke kavbojke in bele majice in se prepustite najboljši sobotni zabavi – Party s kavča. Za glasbo in zabavo bo poskrbel Klemen Bučan, ki ima glasbo 90ih še posebej rad: “V devetdesetih sem bil najstnik, šel v srednjo šolo, imel prvo punco, začel žurat, skejtat, vse kar počnem in kar rad počnem se je zame začelo v 90tih. In ta glasba me odpelje nazaj v čase, ki so me nekako oblikovali.”
Klemen Bučan bo poskrbel za sobotni Party s kavča z najboljšo glasbo 90ih.
Serija “Koncerti s kavča”  se s polno paro nadaljuje tudi v naslednjem tednu. V ponedeljek nam bo največje uspešnice skupine Panda zapela pevka Nina Bauman, ki obljublja tudi posebno presenečenje: “Povem lahko le, da pripravljam sodelovanje z jeseniškimi glasbeniki (smeh). V teh časih je najbolj pomembno, da smo vsi doma in vesela sem, da se lahko poslušalcem približamo tudi na takšen način.
Koncerte v naslednjem tednu bo odprla Gorenjka Nina Bauman, pevka skupine Panda.
Sredin večer bo obarvan z enim najbolj priljubljenih slovenskih reperjev, s svojega kavča bo zarepal Nipke. Petkov večer pa je rezerviran za vse ljubitelje dobre slovenske rock glasbe – prihaja edinstveni Tomi Meglič, frontman skupine Siddharta.
Nipke bo Koncert s kavča pripravil v sredo, 1. aprila.
Tomi Meglič bo popestril prvi aprilski petkov večer.
Foto: Marko Alpner
V naslednjih tednih obljubljamo koncerte še številnih drugih slovenskih glasbenikov. Z nami bodo: Omar Naber, Jana Šušteršič, Samuel Lucas, Ana Soklič, Miki Vlahovič, Žana Povše ter številni drugi znani obrazi iz sveta glasbe.

Prenos vseh koncertov si boste lahko ogledali na Facebook strani “Koncerti s kavča”, na spletni strani 24ur.com in televizijskem programu ATM TV Kranjska Gora, ki ga lahko spremlja večina slovenskih gospodinjstev pa tudi na ETV Trbovlje in GTV – Gorenjska TV .
V seriji “Koncerti s kavča” so bili gostje že Anže Gregorič – Anzhe, Denis Porčič Chorchyp in Ditka.
Sprostite se, pozabite na trenutne skrbi, naj vaše misli v svet zabave odtavajo in naj vas “Koncerti s kavča!” v polni meri zabavajo!
#ostanitedoma #ostanitezdravi
Spremljajte Facebook stran: “Koncerti s kavča”,
kjer vas čakajo številne zanimivosti ter vse informacije o prihajajočih koncertih.
Video najave nastopajočih najdete TUKAJ, fotografije TUKAJ.

 © 2020 Agencija AVI

27. 3. 2020

Avtor

Administrator