Družabno

911, 3. sezona (drugi del) / 14. april

911
3. sezona (drugi del)
Na FOX prihaja drugi del 3. sezone serije 911,
ki bo na sporedu od 14. aprila
Ustvarjalci Ryan Murphy, Brad Falchuk in Tim Minear so ustvarili dramo, v kateri raziskujejo stresne situacije policistov, gasilcev in reševalcev, ki se vsakodnevno soočajo s strašljivimi, grozljivimi in nevarnimi situacijami. Ljudje, ki pomagajo ponesrečencem in ljudem v težavah, morajo hkrati ves čas iskati ravnovesje s svojim zasebnim življenjem.
V tretji sezoni se policisti, gasilci in reševalci soočajo s posledicami grozljivega cunamija, ki je udaril v Santa Monici. Buck je v prejšnji sezoni utrpel poškodbe, zdaj pa poskuša priti nazaj v ekipo, medtem pa Athena razkrije, kako je postala policistka.

V provokativni seriji v glavnih vlogah nastopajo nominiranka za oskarja in emmyja Angela Basset, nominiranec za emmyja in zlati globus Peter Krause in nominiranka za zlati globus Jennifer Love Hewitt. Poleg njih imajo redno vlogo še Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar in Ryan Guzman. V seriji bomo večkrat videli tudi zvezdnico Rondo Rousey.

Serijo 911 je produciral 20th Century Fox Television v sodelovanju z Ryan Murphy Television in Brad Falchuk Teley-Vision. Ryan Murphy, Brad Falchuk in Tim Minear so ustvarjalci, izvršni producenti in scenaristi serije. Bradley Buecker je izvršni producent in režiser serije. Alexis Martin Woodall, Angela Bassett in Peter Krause prav tako sodelujejo kot izvršni producenti.
Photographs © 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
© 2020 Agencija AVI
2. 4. 2020

Avtor

Administrator