Družabno

Nove poti naročanja, izberite svojo pot v MERKUR

Foto: Merkur

Semena, sadike, zemljo in številne druge izdelke za vrt in kmetijstvo kupci še vedno lahko nakupujete v Merkurjevih trgovskih centrih, ki so le za nakup teh izdelkov odprti tudi v času posebnih omejitev prodaje zaradi koronavirusa. Ker želimo kupcem omogočiti dostop tudi do vseh ostalih izdelkov, za katere je fizični del trgovin zaprt, smo zasnovali nove prodajne poti. Tako je poleg Spletne trgovine MERKUR kupcemna voljo tudi naročilo izdelkov preko elektronske pošte in telefona.

Glede na Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je stopil v veljavo 16. marca 2020, so Merkurjevi trgovski centri fizično odprti le v delu za nakup izdelkov za vrt in kmetijstvo. Tako v Merkuju skrbimo, da imajo naši kupci dostop do izdelkov, ki so nujni za pridelavo hrane in samooskrbo. Z uvedbo številnih preventivnih zaščitnih ukrepov pa smo poskrbeli za varen nakup v trgovini.

Ob omejitvi obiskov trgovin svojim kupcem nudimo tudi druge prodajne poti. Tako je na spletni strani Merkur.si na voljo več kot 60.000 izdelkov. Od tega je več kot 25.000 izdelkov objavljenih s košarico – te lahko preko spletne trgovine kupci naročite z dostavo na dom. Poleg tega omogočamo brezplačno dostavo za naročila nad 180 evrov.

Kot novost odslej v Merkurju omogočamo nakup vseh željenih izdelkov, tako tistih, ki so dostopni v spletni trgovini kot tistih, ki so del prodajnega asortimana zgolj v fizični trgovini, tudi preko elektronske pošte in telefona. Svoj izbor izdelkov nam lahko javite na naslov info@merkur.si ali preko telefonske številke 080 88 11. Po plačilu predračuna uredimo varno dostavo izdelkov na dom. Tako lahko s pomočjo Merkurja prav vsak poskrbi za urejen dom in okolico.

PR: Merkur

2. 4. 2020

Avtor

Administrator