Družabno

KONCERTI S KAVČA – 3. teden

 

#ostanitedoma #ostanitezdravi

 

Danes, 3. 4. Tomi M (Siddharta)

Sobota, 4. 4. (Party s kavča) RecycleMan

Ponedeljek, 6. 4. Simon Vadnjal

Sreda, 8. 4. Ana Soklič

Petek, 10. 4. Šank Rock

 

Na pobudo Turizma Kranjska Gora se nadaljuje serija Koncertov s kavča. Današnji večer bo s Koncertom s kavča popestril roker Tomi Meglič, frontman skupine Siddharta. Oblublja posebno doživetje, kitara in njegov vokal: “Uporabil bom električno in akustično kitaro, veliko bo eksperimentiranja in pravzaprav tudi sam ne vem, kako bo. Vse komade je bilo treba prearanžirat v nek rockerski one man band, ker bom tokrat čisto sam.”
Pripravite najljubše prigrizke in pijačo, ter se priklopite ob 20.15. na FB kanalu Koncerti s kavča.

 

Nadaljujemo tudi z naslednjim v seriji Party s kavča. Tokrat bo za mešalko Dalaj Eegol, znan tudi pod prejšnjim imenom Ali En in vzdevkom RecycleMan. Je eden od pionirjev slovenskega rapa in funka in eden prvih slovenskih MC-jev, ki je na slovensko glasbeno sceno prodrl s prvencem Leva scena. »Kavč je pri meni zaseden z različno šaro, bom pa pripravil DJ set, v katerem lahko pričakujete bolj radijski set z veliko funka.« Pripravite torej plesne čevlje in opravo za pravo sobotno zabavo.

 

V naslednjem tednu serijo Koncertov s kavča začenja Simon Vadnjal, pevec skupine Cover Lover, ki se preizkuša tudi na svoji solo poti. Letos je nastopil na EMI s skladbo “Nisi sam”. Nastopa v seriji Koncerti iz kavča se zelo veseli: »Bi se pa ob tej priložnosti zahvalil številnim sosedom glasbenikov po vseh koncih Slovenije, ki stoično prenašate naše vaje in muziciranja po stanovanjih ter hišah že tretji teden«. Za ponedeljkov večerni koncert pripravlja nabor pesmi ob akustični kitari, poleg njegovih avtorskih pesmi, pa obljublja tudi kakšen nepričakovan cover v njegovi interpretaciji.

 

V sredo bomo lahko s kavča prisluhnili koncertu Gorenjke Ane Soklič, ki pripravlja pravo soul poslastico. Poznamo jo kot tekmovalko šova Znan obraz ima svoj glas in tudi kot letošnjo zmagovalko EME. »Poleg nekaj soul skladb bom izvedla tudi dve gospel skladbi in eno izmed mojih novih avtorskih skladb, ki bo na prihajajočem albumu, ki ga pripravljamo,« je še povedala v pripravah na sredin koncert.

Tudi naslednji petek bo rokersko obarvan, zabavali nas bodo Šank Rock! Veselimo pa se že tudi koncertov v naslednjih tednih. Z nami bodo Omar Naber, Samuel Lucas, Miki Vlahovič, Žana Povše, Rudi Bučar in drugi slovenski glasbeniki.

 

Prenos vseh koncertov si boste lahko ogledali na Facebook strani “Koncerti s kavča”, na spletni strani 24ur.com, družbenih omrežjih Infonet mreže in televizijskem programu ATM TV Kranjska Gora, ki ga lahko spremlja večina slovenskih gospodinjstev pa tudi na ETV Trbovlje in GTV – Gorenjska TV .

V seriji “Koncerti s kavča” so bili gostje že Anže Gregorič – Anzhe, Denis Porčič Chorchyp, Ditka, Maja Keuc, Nina Bauman (Panda) in Nipke.

Sprostite se, pozabite na trenutne skrbi, naj vaše misli v svet zabave odtavajo in naj vas “Koncerti s kavča!” v polni meri zabavajo!

 

#ostanitedoma #ostanitezdravi

 

Spremljajte Facebook stran: “Koncerti s kavča”,
kjer vas čakajo številne zanimivosti ter vse informacije o prihajajočih koncertih.

Video najave nastopajočih najdete TUKAJ, fotografije TUKAJ.

 

© 2020 Agencija AVI

3. 4. 2020

Avtor

Administrator