Finance

Mastercard & vcita lansirala platformo „Business Unusual“, ki malim podjetjem omogoča delovanje v primarno digitalnem okolju

“Business Unusual” je celostna rešitev upravljanja odnosov s strankami (CRM) in učenja, ki mikro in malim podjetjem z naborom orodij, do katerih lahko dostopajo prek ene same aplikacije, omogoča boljše upravljanje in vodenje poslovanja.

Ljubljana, 20. april 2020 – CRM start up, vcita, in podjetje Mastercard v Evropi, sta se povezala in s skupnimi močmi lansirala platformo “Business Unusual”, celovito rešitev za učenje in upravljanje v pretežno digitalnem svetu, posebej zasnovano za mikro in mala podjetja.

 

Platforma „Business Unusual“ bo pomagala podjetjem boljše upravljati in voditi njihov posel, tako da jim bo ponudila nabor orodij, ki vključuje:

  • Upravljanje s strankami
  • Fakturiranje
  • Elektronsko izdajanje računov
  • Spletno načrtovanje
  • Trženje preko e-pošte
  • Platformo za izobraževanje in učenje

 

Zlasti zasnovana za mikro in mala podjetja, bo platforma pomagala avtomatizirati splošne administrativne naloge iz ene same aplikacije.

 

Platforma „Business Unusual“ bo v prid uporabila obsežno evropsko partnersko mrežo podjetja Mastercard in jim omogočila, da podpirajo svojo bazo strank malih podjetij s storitvami, ki presegajo tradicionalno bančništvo. Storitev bo lastnikom malih in mikro podjetij ponujena brezplačno za 3 mesece od prijave, edinstvena rešitev pa je zasnovana tako, da bo kos takojšnjim, kot tudi dolgoročnim poslovnim potrebam lokalnih podjetij in podjetnikov.

 

Platforma „Business Unusual“ podpira lastnike malih podjetij, da svoja podjetja vodijo bolj digitalno. Na platformi uspešni lastniki malih podjetij ponujajo ne le praktične nasvete, temveč tudi svoje zgodbe o uspehih in neuspehih, ter tako svoje podjetniške izkušnje delijo z drugimi. Da bi malim in srednjim podjetjem pomagali pri učenju in uporabi novih znanj v teh težkih časih, posebej za to razvita vsebina izpostavlja edinstvene izzive, s katerimi se trenutno spopadajo. Viri razkrivajo, kako seliti svoje poslovanje na splet, ostati na daljavo povezani s strankami in načrtovati za prihodnost. Ker je učno središče zgrajeno znotraj upravljanja odnosov s strankami (CRM), lahko uporabniki takoj, z le nekaj kliki, preizkusijo, kar so se naučili.

 

Adi Engel, vodja poslovnega razvoja iz podjetja vcita, je dejal: “Pri gradnji platforme smo se oprli na dve naši najpomembnejši razmerji – prvo, s podjetniško skupnostjo, ki nas obdaja: uporabniki vcita, ki so se zbrali, da bi svojim kolegom ponudili nasvete in podporo pri upravljanju negotove gospodarske pokrajine; in drugo, s podobno mislečo ekipo iz podjetja Mastercard, s katerim si delimo prepričanje, da lahko s skupnim sodelovanjem pomagamo podjetjem, ki so hrbtenica naših gospodarstev, da iz te situacije pridejo močnejši, s trdnimi temelji za uspeh.”

 

Marcus O’Toole, podpredsednik in vodja segmenta za mala podjetja pri Mastercard Evropa, je dejal: „Veseli nas, da lahko naznanimo to novo partnerstvo z vcita, ki bo lastnikom mikro in malih podjetij omogočilo, da v teh kritičnih časih dosegajo učinkovitost svojih podjetij. To partnerstvo temelji na naši želji, da postanemo izbrani partner za podjetja vseh velikosti tukaj v Evropi in po vsem svetu. S partnerstvom z vcita in lansiranjem „Business Unusual“ nudimo resnično pomoč malim podjetjem, medtem ko v svoje poslovanje vgrajujejo primarno digitalne zmogljivosti. Kadar trpijo mala podjetja, trpijo tudi lokalna gospodarstva, in Mastercard z veseljem podpira te pomembne stebre naših skupnosti.”

 

 

O družbi Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalno tehnološko podjetje v plačilni industriji. Naše poslanstvo je povezati in napajati vključujočo, digitalno ekonomijo, ki koristi vsem in povsod, tako, da naredi transakcije varne, preproste, pametne in dostopne. Z uporabo varnih podatkov in omrežij, partnerstev in strasti, naše inovacije in rešitve pomagajo posameznikom, finančnim institucijam, vladam ter podjetjem, da uresničijo svoj največji potencial. Naš količnik spodobnosti ali DQ poganja našo kulturo in vse, kar počnemo znotraj in zunaj našega podjetja. S povezavami v več kot 210 državah in območjih gradimo trajnostni svet, ki odpira neprecenljive možnosti za vse.

Sledite nam na računu na Twitterju @MastercardNews, pridružite se pogovoru na blogu Beyond the Transaction Blog in se naročite na najnovejše novice na Engagement Bureau.

Spremljajte tudi Mastercard Slovenia Facebook in Instagram stran.

 

O start-up vcita

vcita pomaga malim, srednjim podjetjem in podjetnikom graditi ter voditi podjetje, na katerega so ponosni. Cilj vcita je pomagati podjetjem in ostati konkurenčen v digitalni ekonomiji s ponudbo edinstvene kombinacije izobraževanja z edinstveno platformo za upravljanje poslovanja, ki pokriva vse vsakodnevne potrebe, to vse preko ene aplikacije. Rešitve vcita v oblaku pomagajo samostojnim podjetnikom in majhnim ekipam pri upravljanju njihovega celotnega poslovanja, tako da zamudne naloge, kot so načrtovanje, zbiranje plačil in marketinške kampanje, pretvorijo v preproste operacije z enim klikom. Za več informacij obiščite partners.vcita.com ali jih spremljajte na LinkedIn.

21. 4. 2020

Avtor

Administrator