Tehnologija

Zabava se začne s krokodilom CroCroo in prijatelji

Foto: Samsung

Vsi vemo, da so naši najmlajši odlični raziskovalci in se hitro navadijo na nove digitalne tehnologije – včasih celo hitreje kot mi. To je pravi izziv za starše, saj moramo svoje male radovedneže zaščititi pred nevarnostmi, ki lahko na njih prežijo v digitalnem svetu. Vaše starševske skrbi bodo izginile s Samsung Kids – posebej za otroke oblikovano aplikacijo, ki je prava zakladnica zabavnih in varnih vsebin. Za uporabo na Galaxy pametnem telefonu ali tabličnem računalniku je potrebna le preprosta namestitev. S Kids Mode sta veselje in varnost vašega otroka zajamčeni.

  1. Družite se s krokodilom Crocroo in njegovimi prijatelji ter jim pomagajte opremiti njihov dom

Ko boste zagnali Samsung Kids, vas bo pozdravil krokodilček Crocroo, ki vas bo vodil skozi celotno aplikacijo in vam razložil, kako jo uporabljati. Crocroo vam bo predstavil tudi svoje prijatelje – to so slikar Booby, glasbenica Lisa in lenivec Cookie, ki rad kuha. Crocrooju boste pomagali z opremljanjem doma zanj in za prijatelje ter jim pomagali pri njihovih vsakodnevnih opravilih.

  1. Naučite se kritičnega razmišljanja

Crocroo ni samo vodja digitalne Samsung vasice, temveč je tudi pustolovec po srcu! V Crocroo adventure aplikaciji lahko vaš otrok rešuje različne naloge in se nauči kritičnega razmišljanja. Otrok se bo v aplikaciji tudi prvič seznanil s programiranjem. Tako bodo otroci spoznali osnove koncepte internetnih tehnologij, dodatne igre in izzive pa lahko otroci prenesejo na napravo prek prilagojenega Galaxy Store vmesnika.

  1. Preizkusite različne instrumente

Ali vi in vaš otrok radi pojete in plešete? Brez skrbi, glasbenica Lisa je tu za vas. S pomočjo aplikacije Magic Voice se lahko posnamete in glas pretvorite v enega izmed glasov Samsung Kids prijateljev. Poleg tega boste lahko skupaj z Liso preizkusili tudi različne instrumente in posneli fotografije svoje glasbene skupine s posebnimi vizualnimi učinki.

  1. Postanite digitalni umetnik

Bobby, ki je umetniška duša, bo z vami delil svojo strast do ustvarjanja umetniških del na različnih platnih. V My Art Studio aplikaciji boste skupaj z Bobbyjem risali in ustvarjali nalepke, za najbolj navdušene umetnike bodo pa na voljo tudi risanje po pesku in v vesolju, kot tudi različne pobarvanke.

  1. Razvijte zdrave digitalne navade

Z naprednimi starševskimi nastavitvami je mogoče omejiti čas uporabe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Tudi najbolj vztrajne otroke bo ustavilo zaklepanje s posebnim geslom, poleg tega pa lahko starši tudi določijo, do katerih telefonskih stikov lahko otrok dostopa.

Starši imajo ravno tako dostop do poglobljenih poročil, ki omogočajo vpogled v čas uporabe, najpogosteje uporabljane aplikacije, pogoste telefonske stike in celo otrokova ustvarjalna dela.

S Samsung Kids aplikacijo se skupaj s svojimi otroki brezskrbno podajte v pustolovski, digitalni svet, poln novega znanja!

 

PR: Samsung

23. 4. 2020

Avtor

Administrator