Tehnologija

Samsung Center v ljubljanskem Cityparku ponovno odprt

Foto: Samsung

Po več kot mesecu dni se življenje v Sloveniji počasi vrača v »novo normalnost«. Gospodarstvo se zaganja in s sproščanjem ukrepov za zajezitev epidemije ob strogem upoštevanju vseh priporočil pristojnih organov, je svoja vrata odprl tudi Samsung Center v Cityparku Ljubljana.

Samsung Center v Cityparku kupcem še naprej in ponovno prinaša vrhunsko izkušnjo pametnih telefonov in ostalih pametnih naprav, podkrepljeno s strokovno pomočjo Samsung svetovalcev. Hkrati, ob tokratni ponovni otvoritvi vabi, da ne zamudite odlične priložnosti.

Od 8.5. do vključno 15.5.2020 ob vsakem nakupu izbranih odličnih Samsung pametnih telefonov Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra, S10+, S10, S10e, Note 10 / Note 10+, S10 Lite, Note 10 Lite, Z Flip, Fold, A51 ali A71 brezplačno prejmete tudi Samsung prenosno brezžično baterijo (10000 mAh).

Posebna priložnost se tukaj ne zaključi – ob nakupu Samsung dodatne opreme, ki jo boste kupili v Samsung Centru Citypark Ljubljana, vam zagotovimo dodatni 15 % popust.

Samsung strokovnjaki so odslej dostopni tudi preko aplikacije Whatsapp na telefonski številki: + 386 31 600 200.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

7. 5. 2020

Avtor

Administrator