Družabno, Glasba

KONCERTI S KAVČA – 8. teden

 

Nocoj – Petek, 15.5. Alya

Sobota, 16.5. Alja Wolte Sula

Ponedeljek, 18.5. Yugo Nostalgica

Sreda, 20.5. Rebeka Dremelj

Petek, 15.5. maraton vseh, ki so nastopili na Koncerti s kavča

 

Pred osmimi tedni smo, na pobudo Turizma Kranjska Gora, začeli s Koncerti s kavča in jim dodali še sobotne Party-je s kavča. Naslednji teden se projekt zaključuje, pripravili pa smo še nekaj poslastic.

 

Za pravo petkovo energijo bo v nocojšnjem Koncertu s kavča poskrbela Alya s svojim bandom. Lansko leto je svoje največje hite predstavila v novi preobleki na albumu “Iz dnevne sobe”, danes pa jo bomo lahko poslušali iz domačih kavčev. “Eno mini presenečenje imam, za katerega vam ne smem povedati, kaj točno je … lahko povem, da gre za enega gosta,” je povedala Alya. Petkov koncert bo za Alyo in njen bend pravi izziv, saj: “Nismo vsi v Sloveniji in je malo več usklajevanja, se pa veselim tega koncerta.”

Alya bo skupaj s svojim bandom poskrbela za zabavo petkovega večera.

Jutri se nam bo predstavila mlada pevka z Jesenic. Alja Wolte Sula je 24 letnica, ki se z glasbo ukvarja vse od srednje šole in je od takrat nastopila že na različnih večjih in manjših odrih. Glasba ji predstavlja način izražanja in najbolj pristen način komuniciranja. Lani je izdala svojo prvo pesem z naslovom Nana, ki je posvečena njeni babici in je napisana v hrvaščini. V soboto nam, sicer ljubiteljica rocka, pripravlja nekaj bolj umirjenega: “To bo večer romantike in pop balad. Za pravo rock zabavo bi potrebovala band, z matrico pa se mi lepše zdijo pop balade. Pripravljam nekaj tujih pesmi, pa tudi eno svojo.”

V soboto večer pop balad pripravlja Jeseničanka Alja Wolte Sula.

Ponedeljkov večer bodo z dobrim starim yugo rockom razživeli člani zasedbe Yugo Nostalgica.  Fantje sicer preigravajo največje hite 70-ih in 80-ih; skupin Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, Parni Valjak, Prljavo Kazalište in mnoge druge, ki so zaznamovale jugoslovanski rock. “V ponedeljek pripravljamo pravo yugo rock zabavo, za balade verjetno ne bo časa, bomo pa poskrbeli za pravi žur!”

Večer ex-yu rock glasbe nam bo pričarala Yugo Nostalgica.

Večer ex-yu rock glasbe nam bo pričarala Yugo Nostalgica.

Sredin večer bo popestrila Posavka Rebeka Dremelj. Nekdanja Miss Slovenije, tv voditeljica, podjetnica, glasbenica in še bi lahko naštevali. Tudi zadnja dva meseca je izkoristila za ustvarjanje in med karanteno izdala novo pesem ‘Malo malo’. Če bo lepo vreme, pripravlja koncert kar s terase: “To bo en tak intimen, luškan večer. Koncert bo v akustični izvedbi s kitaro in cajonom. Natočite si kakšen kozarec pijače, s svojimi sedite na kavč in uživajte. Verjamem, da je bilo v tej karanteni kar nekaj takšnih in drugačnih situacij, ki so naredile kakšen prepad med partnerjema, ampak ta večer izkoristita, da se stisneta en k drugemu, si povesta da se imata rada in si privoščita romantičen večer ob glasbi.”

Rebeka Dremelj bo poskrbela za romantičen sredin večer.

Rebeka Dremelj bo poskrbela za romantičen sredin večer.

V petek pa nas čaka še zadnje dejanje dvomesečnega projekta Koncerti s kavča. Zavrteli vam bomo vse od prvega do zadnjega izvajalca, vi pa se boste lahko priklopili kadarkoli v dnevu in poslušali svojega najljubšega. Začnemo ob 9ih zjutraj in poskrbimo za najlepši vstop v konec tedna.

 

V seriji “Koncerti s kavča” so bili gostje že Anže Gregorič – Anzhe, Denis Porčič Chorchyp, Ditka, Maja Keuc, Nina Bauman (Panda), Nipke, Tomi Meglič, Simon Vadnjal, Ana Soklič, Šank Rock, Samuel Lucas, Duo Time, Kvatropirci, Miki Vlahovič, Anika Horvat, Ansambel Saša Avsenika, Klemen Klemen, Eva Boto, Slavko Ivančič, SoulGreg Artist, Andrej Šifrer, Orlek, I.C.E. in Lombardo.

 

Sobotne Partyje s kavča pa so nam pripravili Klemen Bučan, Recycle Men, DJ Kleen, DJ Maj, DJ Matthew z & Matteo Kunst (Tutti Frutti), Vanillaz in Racing Minds Project.

Prenos vseh koncertov si boste lahko ogledali na Facebook strani “Koncerti s kavča”, na spletni strani 24ur.com, televizijskem programu ATM TV Kranjska Gora, ki ga lahko spremlja večina slovenskih gospodinjstev, pa tudi na ETV Trbovlje in GTV – Gorenjska TV .

 

Sprostite se, pozabite na trenutne skrbi, naj vaše misli v svet zabave odtavajo in naj vas “Koncerti s kavča!” v polni meri zabavajo!

Spremljajte Facebook stran: “Koncerti s kavča”,
kjer vas čakajo številne zanimivosti ter vse informacije o prihajajočih koncertih.
Video najave nastopajočih najdete TUKAJ, fotografije TUKAJ.

 

Agencija AVI

DOMEN MAVRIČ

M: +386 41 875 160

E: domen.mavric@avi.si

KATJA MLAKAR

M: +386 41 325 440

E: katja.mlakar@avi.si

15. 5. 2020

Avtor

Uredništvo