Družabno

Tomas Sport po novem Sport Vision

Foto: Europark

V nakupovalnem središču Europark Maribor je v ponedeljek, 18. maja, svoja vrata znova odprla tudi prodajalna Tomas Sport. To pa je le ena od novosti. Prodajalna Tomas Sport je v skladu s svojo novo vizijo spremenila tudi napis nad vrati prodajalne, in sicer bodo obiskovalci ob obisku opazili, da se sedaj imenuje Sport Vision.

Kaj je Sport Vision?

Tomas Sport se je priključil veliki mednarodni verigi športnih prodajaln Sport Vision, ki je prisotna že v vseh državah Balkana. S tem pa je pridobil priložnost, da razširi svojo ponudbo in vključi dodatne blagovne znamke, kot so Ellesse, Umbro in The North Face.

V prodajalni Sport Vision se lahko obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije odslej razvajajo na še višjem nivoju in izbirajo med pestro ponudbo visoko kakovostnih izdelkov obstoječih in novih priznanih vodilnih športnih znamk, kot so Adidas, Nike, Salomon, Reebok, Under Armour, New Balance, Asics, Mizuno, Icepeak, Crocs, Fila, Helly Hansen in veliko drugih. Ponudba je razdeljena na štiri tematske razrede, in sicer na športne rekvizite in dodatke, čevlje in sandale ter tekstil in športno obutev. V prodajalni Sport Vision lahko vsak najde športno opremo za svoj okus.

Popusti ob odprtju

Vsi zvesti kupci Tomas Sporta dobijo 20 odstotkov popusta na vse artikle. Ob tem so v prodajalni Sport Vision v Europarku izbrali več kot 500 najboljših artiklov iz različnih segmentov (tek, košarka, trening, nogomet, pohodništvo in prosti čas), ki jih lahko obiskovalci v času otvoritve, od 18. do 25. maja, nakupujejo do 40 odstotkov ceneje.

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 pri nas lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

PR: IPPR

20. 5. 2020

Avtor

Administrator