Tehnologija

S sodobno tehnologijo za pozitivne spremembe življenjskega sloga

Foto: Samsung 

Ne glede na to, kaj počnemo in kaj želimo doseči, je pomembno ohraniti motivacijo in kontinuiteto. Da bi uspeli v tem, zlasti v teh novih in nepredvidljivih okoliščinah, moramo slediti svoji vsakodnevni rutini. Pozitivna stran tega je, da imamo zahvaljujoč digitalni tehnologiji na voljo številne alternativne načine komuniciranja in aktivnosti.

Zdravo telo za zdrav um

 

Za pozitiven učinek na zdravje bi morala biti del dnevne rutine tudi telesna aktivnost, ki dokazano izboljšuje razpoloženje in stanje duha. Poleg vpliva tako imenovanih hormonov sreče, endorfinov, drži tudi dejstvo, da med vadbo nimamo časa za negativne misli. Odločitev o izboru vadbe je popolnoma vaša, ravno tako si je smotrno postaviti cilje. Velika prednost digitalne dobe je, da smo le nekaj klikov stran od številnih idej in navdihov za zdrav življenjski slog. Na primer, veliko vodenih vadb trenutno poteka prek družbenih omrežij ali drugih orodij za prenos v živo. Da boste lahko v njih še bolj uživali, si jih oglejte na svojem Samsung QLED pametnem televizorju.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=FV1mAQ1pVzQ

Merite rezultate in si postavite cilje

 

Različne vadbe in vadbe za sprostitev so popolna izbira za izvajanje v notranjih prostorih. Ne glede na to, ali izvajate jogo ali telovadite s sobnim kolesom, bo vaš najboljši asistent pametna ura, ki bo merila srčni utrip in porabljene kalorije. Ena izmed pametnih ur z inovativnimi funkcijami je Samsung Galaxy Watch Active2, ki omogoča doseganje športnih ciljev, nadzor nad stresom in količino spanja, hkrati pa zagotavlja povezljivost. Z le enim klikom je mogoče sprejeti ali vzpostaviti klic in dostopati do družbenih omrežij.

Podpora, ki jo želite na vsakem koraku

 

Ko je Galaxy Watch Active2 povezan z Galaxy pametnim telefonom, vam  Watch Camera Controller funkcija na pametni uri omogoča enostavno ustvarjanje vsebine, medtem ko brezžična skupna raba energije pri Galaxy pametnem telefonu omogoča hitro polnjenje pametne ure. Poleg tega so vse Samsung storitve, ki sestavljajo Galaxy ekosistem, vključno s Samsung Health, popolnoma integrirane v pametne ure in telefone. S Samsung Health lahko preprosto določite cilje in spremljate napredek na ravni aktivnosti, intenzivnosti treninga, kakovosti spanja, kalorijah in vnosu vode. Zdravje žensk zagotavlja priročno podporo za spremljanje menstrualnega cikla, upravljanje povezanih simptomov ter prilagojene vpoglede in vsebine prek Glow aplikacije. Vse Galaxy nosljive naprave so zdaj pripravljene, da na vsakem koraku podprejo ženske.

Uživajte v prednostih sodobne tehnologije in izkoristite vsak prosti trenutek, da dosežete želeno raven kondicije in ste v vrhunski formi! In ne pozabite, za vadbo je ključna motivacija. Izzovite prijatelje in družinske člane, da boste postali bolj zdravi na zabavnejši in interaktiven način prek storitve Skupaj v aplikaciji Samsung Health. Tako boste zmagali vsi. Tudi ko smo narazen, smo povezani s tehnologijo.

 

Grayling

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

22. 5. 2020

Avtor

Administrator