Družabno

Zgibanka Vrnimo živl’e’je v Vele’je

Foto: MOV

Velenje, 4. junij 2020 – Po tednih, ko smo bili zaradi pandemije koronavirusne bolezni primorani način življenja čisto spremeniti, ko se je zdelo, da se je čas ustavil, saj smo morali upoštevati številne preventivne ukrepe, se življenje počasi vrača v normalne tirnice. In tega smo veseli vsi. V Velenju že potekajo manjši dogodki in prireditve, v skladu s preventivnimi ukrepi. Še več pa jih bo v prihodnjih tednih. Ob tej priložnosti vas je, vse Velenjčanke in Velenjčane, želel nagovoriti tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič. Danes boste tako v nabiralnike prejeli zgibanko Vrnimo živl’e’je v Vele’je z njegovim nagovorom, na youtube kanalu (https://www.youtube.com/watch?v=O2Hr8_bg4AA&feature=youtu.be) in naši FB strani pa si lahko ogledate tudi spot, ki smo ga posneli konec maja, ko je na strehi mestne hiše mimoidočim zapel znan Velenjčan 6pack Čukur.

 

V prihodnjih tednih torej vračamo življenje v Velenje. V mesto, ki ima srce in srčne ljudi.

V petek, 12. junija, boste lahko obiskali promenado okusov na velenjski promenadi, teden dni kasneje pa bomo odprli Velenjsko plažo. Upamo, da bodo dogodki v naše mesto pripeljali tudi poletje in bomo lahko kmalu uživali v toplejših dneh.

 

In ne pozabite, da vas srca iz sončnic, ob katerih ste se lani tako radi fotografirali, tudi že čakajo na treh lokacijah v Velenju. Ob objavi na družbenih omrežjih, pripišite #vrnimoživlejevveleje.

 

Vrnimo živl’e’je v Vele’je! Skupaj!

 

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

4. 6. 2020

Avtor

Administrator