Družabno, Šport

Nočna 10ka na Bledu spet 2021, letos virtualno

10th Nocna 10ka 2016, traditional run around Bled’s lake, on July 09, 2016 in Bled, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

 

Nočna 10ka je sinonim za poletno druženje na Bledu, za zdravo rekreacijo, za izjemno energijo in fantastično vzdušje. Pa za kremšnite, nočni tek in band Joške vn.

Žal nič od tega zaradi situacije v kateri smo se znašli – in spremljajočih omejitev – letos ne moremo postaviti, izvesti in Vas, cenjeni tekači in tekačice ter predstavniki sedme sile, povabiti zraven. Tudi, če se do konca poletja situacija popolnoma umiri, tako zahtevnega projekta ni moč postaviti čez noč. Večtisočglavo množico teka in druženja željnih želimo na Nočni 10ki navdušiti tako kot znamo in zmoremo. Zato Vas na Bled spet povabimo naslednje leto, na jubilejno 15. Nočno 10ko, ki bo 26. junija 2021!


Letošnja, 14. Nočna 10ka bo Virtualna 10ka.
 Nekaj mest od skupaj 500 je še na voljo; za vse, ki jim tekaško druženje na naši 10ki, pa četudi na daljavo, kljub vsemu še vedno veliko pomeni.

27.6. se bo teklo po vseh kotičkih naše domovine, pa tudi širše, saj imamo prijavljenih precej tudi tujih tekačev. Hvala našim partnerjem Coca Cola Slovenija, Hervis, Hoka, Ice power in Conditus, ki bodo v naslednjih tednih poskrbeli za zanimive in bogate nagradne igre in tudi nagrade na 10ki. Posebno presenečenje pripravljamo tudi z našim “hišnim bandom” Joške vn.

Odločitev je bila težka, razočaranje je tudi pri nas veliko. A gledamo naprej, pozitivno in odločno. Nočna 10ka se v vsem svojem sijaju vrne čez eno leto. Vse prijave in plačane startnine pa v celoti prenašamo na naslednje leto.

HVALA ZA ZAUPANJE, Nočna 10ka gre naprej.

PR: Vitezi Dobrega Teka
Bled, junij 2020
11. 6. 2020

Avtor

Uredništvo