Družabno

Premiera nove HBO serije “Perry Mason” – 22. junija na HBO GO-ju in HBO-ju

PREMIERA NOVE HBO SERIJE

„PERRY MASON“

(ang. PERRY MASON)

 

  1. JUNIJA NA HBO GO-ju IN HBO-ju

Foto: HBO

 

Nova HBO serija „Perry Mason“ (Perry Mason), v kateri glavno vlogo igra dobitnik Emmyja Matthew Rhys, bo premierno predvajana 22. junija ob 20.00h na HBO kanalu, ta dan pa bo serija na voljo tudi preko storitve HBO GO.

Los Angeles leta 1931. Medtem ko se preostala država bori z veliko gospodarsko krizo, to kalifornijsko mesto cveti. Najdišča nafte, olimpijske igre, fotografije, evangeličanska gorečnost ter ugrabitev otroka, ki se grdo izjalovi. Dramska serija je osnovana na likih avtorja in odvetnika Erla Stanleyja Gardnerja ter spremlja izvor ameriškega najslavnejšega knjižnega odvetnika Perryja Masona. Ko na njegov prag prispe najbolj odmeven kriminalni primer desetletja, Masonovo brezkompromisno iskanje resnice razkrije povsem razbito mesto, morda pa tudi priložnost za osebno odrešitev.

Matthew Rhys je v glavni vlogi, v seriji pa spremljamo tudi naslednje odlične igralce: John Lithgow, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange in Robert Patrick.

Robert Downey Jr. je eden od izvršnih producentov, poleg Susan Downey, Amande Burrell, Rona Fitzgeralda, Joea Horaceka, Rolina Jonesa in Timothyja Van Pattena, ki je hkrati tudi eden od režiserjev.

 

PR:

HBO Adria d.o.o. | Avenija Većeslava Holjevca 40 | 10010 Zagreb

 

16. 6. 2020

Avtor

Administrator