Splošno

Jesen si rezervirajte za Otroški bazar, Collecto, F3ŽO, Slovenski festival vin in Ljubljansko vinsko pot

JESEN SI REZERVIRAJTE ZA NAŠE DOGODKE!
Kako zelo smo veseli, da se svet vrača nazaj v ritem, delo in povezovanje! Situacija v kateri smo se znašli tudi na Proeventu, organizatorju največjih in nepozabnih dogodkov v Sloveniji, smo hitro stopili korak naprej in se prilagodili situaciji, ki bo tako varna in uspešna za izpeljavo dogodkov,  za razstavljavce in vse cenjene obiskovalce. 
Sporočamo vam, da bodo vsi prihajajoči dogodki potekali po predvidenem planu, saj nam infrastruktura in naša oprema omogočata varno izvedbo vseh aktivnosti. Ob zavedanju pretekle situacije bomo poskrbeli, da bodo vsi dogodki potekali pod vsemi ustreznimi in upoštevajočimi navodili in priporočili za varno izvajanje posameznih dejavnosti, ki jih pripravlja NIJZ.

Prvi jesenski dogodek bo 15. Otroški bazar, največja družinska prireditev, ki bo tudi to leto na Gospodarskem razstavišču med 12. in 13. septembrom. Program, ki ga vsi težko pričakujemo bo nedvomno pester in poln presenečenj! To leto pa bo v istem terminu, kot Otroški bazar, potekala še Collecta – Mednarodni sejem zbirateljstva, ki se je zaradi pretekle situacije prestavila v prihodnost. 

Leto 2020 pa nam bo zagotovo ostalo v spominu tudi zaradi letošnjega jubilejnega 20. Festivala za tretje življenjsko obdobje, ki bo v Cankarjevem domu med 30. septembrom in 2. oktobrom. V čast in ponos nam je, da bo jubilejni F3ŽO potekal pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

V jeseni bomo nadaljevali in točili tudi naše najbolj žlahtne vinske zgodbe, to sta Ljubljanska vinska pot – Martinovanje in Slovenski festival vin, ki sta več kot primerna dogodka za druženje z najboljšimi prijatelji, vinarji, kulinariki ter tudi odlična priložnost za navezovanje novih poslovnih priložnosti. 

O vseh novitetah vas bomo z veseljem obveščali tudi v prihodnje in komaj čakamo jesen, ko se spet srečamo v živo!

Vaša ekipa Proevent.

 
Proevent, d.o.o., Vse pravice pridržane.
18. 6. 2020

Avtor

Administrator