Tehnologija

Samsung predstavil najzmogljivejši Odyssey G9 ukrivljeni monitor za igranje iger

Foto: Samsung

Prvi dual QHD monitor za igranje iger z NVIDIA G-SYNC kompatibilnostjo in 1000R ukrivljenostjo

 

Seul, Koreja – 24. junij 2020 – Samsung Electronics je predstavil novi Odyssey G9 ukrivljeni monitor za igranje iger, ki so ga navdušenci nad igranjem iger že spoznali na dogodku CES v Las Vegasu in postavlja nov nivo igranja iger.

 

Vrhunsko zmogljivost Odyssey portfelja je potrdil tudi TÜV Rheinland, vodilna mednarodna organizacija za certificiranje, ki je Odyssey monitorjem podelila certifikat za najboljši visokozmogljivi monitor s 1000R ukrivljenostjo in certifikat Eye Comfort za udobje gledanja. Odyssey G9 je tudi prvi monitor s certifikatom za podporo HDR10+, kar v kombinaciji s tehnologijo kvantnih pik in HRD1000 panelom zagotavlja izjemno kakovost igranja iger.

 

Odyssey G9 monitor je bil na dogodku CES 2020 tudi nagrajen v kategoriji periferne računalniške opreme in dodatkov za svojo inovativno zasnovo.

 

“Po nedavni predstavitvi Odyssey G7 monitorja za igranje iger se mu je pridružil še prvi dual QHD G9 monitor s 1000R ukrivljenostjo za izjemno izkušnjo igranja iger,” je povedal Hyesung Ha, višji podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. In dodal: “Odyssey G9 monitor za igranje iger nedvomno postavlja igranje iger na višjo raven.”

 

Odyssey G9 ukrivljeni monitor je odgovor na potrebe igralcev in z najnovejšimi Samsung inovacijami zagotavlja minimalne motnje ter najboljšo odzivnost pri igranju iger. Odyssey G9 v velikosti 124,46-centimetrov je prvi DQHD (5120×1440 resolucija) monitor za igranje igre, ki nudi impresivno 1000R ukrivljenost. Odyssey G9 je zasnovan tako, da nudi izjemno kombinacijo funkcij, vključno z 1 ms hitrim odzivnim časom, 240 Hz hitrostjo osveževanja in QLED kakovostjo slike.  Odyssey G9 je skladen z NVIDIA G-SYNC in vključuje prilagodljivo sinhronizacijo na DP1.4.

 

Odyssey G9 odlikuje tudi inovativna futuristična zasnova s svetlečo belo zunanjostjo. Vključuje sistem za osvetlitev, ki omogoča prikaz 52 različnih barv in pet možnosti svetlobnih učinkov.

 

Samsung Odyssey G9 bo na voljo po vsem svetu v juniju. Za več informacij obiščite: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey 

 

### 

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

 

PR:

Grayling

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

 

24. 6. 2020

Avtor

Administrator