Kultura

Poletno branje z Beletrino


če še ne veste, kaj bi brali v vročih počitniških dneh letošnjega nenavadnega poletja, se lahko v naši nagradni igri potegujete za paket Beletrininega poletnega branja. S poznavanjem odličnih zgodb lahko osvojite celoten poletni knjižni paket šestih knjig:

  • EkstradeviškoDušan Čater
  • Norci pomorciGoroslav Vukšić – Gogo
  • MojstrovinaAna Schnabl
  • Atlas rahločutnega moškegaChristoph Ransmayr
  • KolesarMarko Radmilovič
  • LuciferkaSvetlana Makarovič, Matej Šurc in Kotik

Vrhunsko branje za sproščeno poletje vam predlaga tudi Bernarda Žarn, izjemna bralka in sončna voditeljica, ki nas je razveselila s sodelovanjem v naši kampanji poletnega branja.

Knjige lahko kadarkoli naročite v naši spletni knjigarni. Ob nakupu vpišite kodo BELETRINANADOM in izkoristite naše darilo, brezplačno dostavo na dom.

Čudovito bralno poletje vam želimo,

vaša Beletrina

Osvojite Beletrinino poletno branje

Nekoč sem bral časnik Večer, kjer so v notici zapisali, da je znan mariborski godalni kvartet sodeloval na izvedbi kantate v Londonu. Kantata je bila posvečena Slovencu – Janezu Godcu, ki je rešil London pred katastrofo. Imel sem samo to novičko in po njenih sledovih sem nato raziskoval življenje Janeza Godca kakšno desetletje. Ali celo kakšno leto več,” je o resnični zgodbi v ozadju romana Kolesar povedal Marko Radmilovič. Potopite se v poletno branje z odličnim zgodovinsko-kriminalnim romanom … Več

RECENZIJE

»Kolesar je svojevrsten presežek v zgodovini slovenskega kriminalnega žanra in res ne vem, zakaj se o njem ne govori toliko kot o Golobovih kriminalkah.«
– Barbara Žvirc (@izposojevalka_besed)

 

PR – Beletrina

 

16. 7. 2020

Avtor

Uredništvo