Tehnologija

TP Vision in Bowers & Wilkins obnovljata uspešno partnerstvo

Ljubljana, 16. julij 2020 TP Vision in legendarno britansko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo avdiofilskih izdelkov Bowers & Wilkins, sta razširila svoje izjemno uspešno in ekskluzivno partnerstvo.

 

Partnerstvo, ki so ga prvič napovedali junija 2018, se je z novo serijo televizorjev Ambilight, izkazalo kot zmagovalna poteza, saj je dosedanje mejnike v doseganju kakovosti reprodukcije slike in zvoka povzdignilo na povsem novo raven.

 

Partnerstvo bo na trg televozorjev prinašalo vznemirljive novosti, v drugi polovici leta 2020 lahko pričakujemo novi OLED+, v segment televizorjev LCD pa še več modelov v manjših diagonalah zaslona.

 

Rezultati partnerstva so že vidni. Tri televizorje OLED + s svetlobnim sijem Ambilight, ki so jih pedstavili do danes, so potrošniki, trgovine in mediji izjemno dobro sprejeli. V zadnjih 18 mesecih so po vsej Evropi osvojili 95 nagrad. Še posebej je presenetil model 65OLED + 984, ki je na trgu televizorjev postal nova referenca v učinkovitosti procesiranja slike in zvoka ter seveda v dizajnu. Postavljen je bil nov mejnik v doseganju kakovosti, ki ga sedaj skušajo doseči tudi vse druge premium znamke televizorjev.

 

Philipsovi novi premium televizorji s svetlobnim sijem Ambilight bodo s svojo vrhunsko kakovostjo slike in zvočnimi rešitvami avdiofilskih inženirjev podjetja B&W tudi v bodoče zagotavljali najboljšo možno izkušnjo v doživljanju slike in zvoka.

 

Partnerstvo obeh podjetij se je okrepilo po dogoletni tradiciji ravoja lastnih tehnologij, s popolnim nadzorom kakovosti v vsaki fazi razvoja, kot tudi med končno proizvodnjo izdelkov. Učinkovitosti in uspešnosti te politike botruje bližina razvojnih oddelkov obeh blagovnih znamk, ki sta v Evropi ter odlično sodelovanje inženirjev. TP Vision ima svoj inovacijski center v Gentu v Belgiji, raziskovalni in razvojni center Bowers & Wilkins pa se nahaja v mestu Southwater v Veliki Britaniji.

 

Kostas Vouzas, predsednik uprave TP Vision Europe, je ob tem dejal: “Resnično verjamem, da smo takoj, ko smo predstavili prve izdelke našega partnerstva z Bowers & Wilkins, na trgu televizorjev vzbudili veliko pozornosti. Uspeli smo postaviti nove standarde mogočega, kar smo dokazali z vsakim novim predstavljenim televizorjem. To je prelomno partnerstvo dveh vodilnih blagovnih znamk in prepričan sem, da bomo še naprej razveseljevali naše potrošnike z izjemnimi izdelki. Vesel sem, da se bo naše partnerstvo nadaljevalo tudi v prihodnje.”

 

Geoff Edwards, izvršni direktor pri Bowers & Wilkins, je dejal: “Naše partnerstvo s TP Vision je enakovredno in je odličen primer, kako združiti znanja in dosežke s področja avdiofilije z izkušnjami druge izjemne blagovne znamke. Uspelo nam je na novo določiti pričakovanja v kakovosti zvoka avdiovizualnih izdelkov na trgu. Na ta uspeh, ki smo ga na trgu televizorjev dosegli doselj, smo izjemno ponosni in hkrati veseli, da bo TP Vision naš strateški aprtner tudi v prihodnosti.«

 

PR – Spem komunikacije, TV Vision

16. 7. 2020

Avtor

Uredništvo