Tehnologija

Zakaj so vsi tako navdušeni nad novo serijo Samsung Galaxy A pametnih telefonov?

 

Vreme je popolno za dolge sprehode in raziskovanje okoliških gora, mest in številnih znamenitosti, ki jih nudi naša država in jih morda doslej še nismo obiskali. Vsi tisti čudoviti trenutki, ki so pred nami in aktivnosti, ki jih bomo izkusili, bodo nekega dne le še bled spomin, a če jih bomo ovekovečili s fotografijami in posnetki, bodo za vedno ostali z nami. Za to pa potrebujemo kakovostno kamero in baterijo z dolgo življenjsko dobo, ki bo lahko sledila našemu tempu. Serija Galaxy A pametnih telefonov nudi prav to.

Izjemna kamera

Imeti pametni telefon, ki ustvarja kakovostne fotografije, ne glede na svetlobo, so sanje vsakega ljubitelja fotografije. Ko dodamo realističen prikaz živih podrobnosti, lahko le malokdo ostane ravnodušen. Kamera s 64 milijoni slikovnih pik na Galaxy A71 in s 48 milijoni svetlobnih pik na Galaxy A51 zagotavljata zajemanje realističnih fotografij, 123-stopinjska ultra široka kamera pa bo zajela celotno vaše vidno polje. Kristalno jasen fokus se doseže z makro kamero, ki zajame tudi najmanjše podrobnosti, globinska kamera s funkcijo Sprotnega ostrenja pa omogoča spreminjanje polja globinske ostrine, preden posnamete fotografijo ali kasneje. Z vaših fotografij odstrani šum ozadja, da so videti bolj profesionalno.

Selfieje, vredne občudovanja, bo zagotovila sprednja kamera s 25 milijoni svetlobnih pik in Sprotnim ostrenjem pri Galaxy A41 pametnem telefonu. Profesionalne fotografije pa zagotavlja tudi Galaxy 21s pametni telefon, ki ravno tako kot Galaxy A41, vključuje glavno kamero s 48 milijoni svetlobnih pik.

Vrhunska vizualna izkušnja

Gledanje filmov, nadaljevank ali branje knjig bo še prijetnejše na zaslonih Galaxy A pametnih telefonov, ki so na voljo v velikostih od 15,49 do 17,02 centimetrov. Super AMOLED brezkončni-U in brezkončni-O zaslon, odvisno od modela, pa še dodatno izboljšata celotno uporabniško izkušnjo.

Dolgotrajna baterija

Serija Galaxy A pametnih telefonov bo vaš zaveznik pri ustvarjanju in deljenju posnetkov. Zakaj? Ker vključuje baterijo z dolgo življenjsko dobo in omogoča hitro polnjenje. Vsi Galaxy A pametni telefoni omogočajo 15 W hitro polnjenje, Galaxy A71 pa kar 25 W hitro polnjenje. Veliki 4.500 mAh in 4.000 mAh bateriji pri Samsung Galaxy A71 in A51 zagotavljata razpoložljivost naprav čez cel dan. Ravno tako Samsung Galaxy A41 s 3500 mAh baterijo in Samsung Galaxy A21s s kar 5000 mAh baterijo zagotavljata izjemno uporabniško izkušnjo ter bosta kos vsem vašim dogodivščinam.

PR – Grayling Ljubljana

16. 7. 2020

Avtor

Uredništvo