Kultura

Osvojite Beletrinino poletno branje

Nihče noče biti prah.
Ana SchnablMojstrovina

 

Drage bralke in dragi bralci,

na Beletrini z vrhunskim poletnim branjem skrbimo za letošnje sproščene počitnice in vroče dni. Ob tem nas je s svojim sodelovanjem v naši kampanji razveselila Bernarda Žarn, izjemna bralka in nasmejana TV voditeljica, ki vam v letošnjem paketu Beletrininega poletnega branja predstavlja šest knjig:

  • EkstradeviškoDušan Čater
  • Norci pomorciGoroslav Vukšić – Gogo
  • MojstrovinaAna Schnabl
  • Atlas rahločutnega moškegaChristoph Ransmayr
  • KolesarMarko Radmilovič
  • LuciferkaSvetlana Makarovič, Matej Šurc in Kotik

S poznavanjem odličnih zgodb lahko celoten poletni knjižni paket osvojite v nagradni igri ali pa knjige naročite v naši spletni knjigarni. Ob nakupu vpišite kodo BELETRINANADOM in izkoristite naše darilo, brezplačno dostavo na dom.

Čudovito bralno poletje vam želimo,

vaša Beletrina

Osvojite Beletrinino poletno branje

“Kar me je k pisanju romana resnično povabilo, je vprašanje, na kakšen način se ljudje srečujemo s samimi seboj, s, tako rekoč, svojo usodo, in kako ta srečevanja prenašamo. Če jih pravzaprav sploh znamo prenesti in zlasti – zakaj jih ne znamo. Kdaj zberemo pogum, če ga zberemo? Zakaj ga ne zberemo?” je o svojem romanu Mojstrovina povedala Ana Schnabl.

Potopite se v poletno branje in preberite njen izjemen romaneskni prvenec … Več

 

RECENZIJE

»Schnablova je z Mojstrovino ponovno – tokrat najbolj do zdaj – dokazala svoje slogovno izjemnost, s katero z lahkoto prepleta romaneskno intonacijo devetnajstega stoletja in moderni sleng. Užitek je – skoraj igra – že branje samo po sebi.«
– Boštjan Videmšek v Bukli

 

PR:

Beletrina, zavod za založniško dejavnost

Kersnikova 4

Ljubljana 1000

Slovenia

 

23. 7. 2020

Avtor

Administrator