Tehnologija

Samsung bo na virtualnem dogodku predstavil svoje najnovejše inovacije

Foto: Samsung

Dogodek, imenovan Neustavljivo življenje, bo 2. septembra 2020

 

Ljubljana – 24. julij 2020 – Samsung je naznanil, da bo priredil virtualni dogodek, imenovan Neustavljivo življenje, in predstavil najnovejše pametne telefone, nosljive naprave, televizorje, zvočnike in gospodinjske aparate. Udeleženci bodo popeljani skozi interaktivni virtualni svet in bodo tako na dinamičen način spoznali najnovejše Samsung naprave.

Samsung še naprej premika meje tehnologije in mogočega – in ta virtualni dogodek ne bo izjema. Interaktivni svet bo udeležencem omogočil raziskovanje novih naprav kar iz udobja lastnega doma. Najnovejše inovacije, ki se bodo pridružile Samsung integriranemu ekosistemu, so odgovor na potrebe in želje potrošnikov – nudijo vse od zabave, povečanja kreativnosti in učinkovitosti do povezanih izkušenj, tako doma kot tudi na poti.

Benjamin Braun, glavni direktor marketinga pri Samsung Europe, je dejal: “Samsung vedno znova razvija inovacije, ki spreminjajo tako naša življenja kot tudi delovanje celotne družbe. Navdušeni smo, da bomo na inovativen način predstavili še bolj inovativne naprave, vključno s pametnimi telefoni, nosljivimi napravami, televizorji, gospodinjskimi aparati in drugimi. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na virtualnem dogodku, kjer bomo prikazali, kako Samsung inovacije izboljšujejo življenja uporabnikov.”

Virtualni dogodek, imenovan Neustavljivo življenje, bo v sredo, 2. septembra 2020, ob 10. uri.

###

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

PR:

Grayling

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

24. 7. 2020

Avtor

Administrator