Družabno

MINI LEPILARNA MOJSTRA BISONKA

MINI LEPILARNA MOJSTRA BISONKA

 

Mojster Bisonko predstavlja svojo praktično poletno lepilarno z lepili Bison.
Foto: Tibor Golob

 

V teh dopušniških dneh, sploh če se odpravljate kam na morje, v hribe … s seboj radi vzamete prvo pomoč – kakšna zdravila, če vas slučajno začne boleti grlo, glava … mini lekarno.
Naš kosmati mojster Bisonko pa je za letošnje poletje poskrbel, da boste brez skrbi tudi če se vam bo kaj odlepilo, strglavo, počilo … za vas je pripravil praktično mini lepilno pomoč – Bisonkovo mini lepilarno, ki vsebuje super lepila Bison za dopustniške dni.

 

Mojster Bisonko je s svojo poletno lepilarno navdušil pevko Rebeko Dremelj.
Foto: Tibor Golob

 

Vsakomur se lahko zgodi, da med uživanjem v vročem poletju in na zasluženih počitnicah naleti na manjšo težavo – recimo počena blazina za v vodo, strgana napihljiva žoga, natikači, zlomjena skodelica, … in pri roki nima pravega lepila. Zdaj bodo takšne težave le še stvar preteklosti, saj na pomoč prihaja mojster Bisonko, ki zelo rad pomaga, kadar se vam kaj strga, poči, odkruši, odlepi… Za poletne dni veliki kosmati mojster namreč predstavlja Bisonkovo LEPILARNO z odličnimi lepili Bison, ki jo je najprej podaril priljubljeni Rebeki Dremelj, preden je odšla na morje. “Lepilarna vsebuje super praktična lepila, ki mi bodo še kako prav prišla na dopustu, saj lahko poči kakšna blazina ali rokavček, si strgam obutev in podobno. Z lepilarno mojstra Bisonka bom tako imela rešitev vedno pri roki,” je priznala navdušena Rebeka

 

Kaj vsebuje POLETNA LEPILARNA MOJSTRA BISONKA?
2x Control sekundno lepilo Bison
1x Bison tekoča guma
1x Bison lepilo za vinilno plastiko
1x Bison ekstremno lepilo Max Repair
1x Bison lepilni trak Grizzly tape

 

Mojster Bisonko je prvo lepilarno podaril prav Rebeki, preden je z družino odšla na morje.
Foto: Tibor Golob

 

Si tudi vi želite svojo Bisonkovo lepilarno z najbolj praktičnimi lepili Bison za letošnje poletje? Pojdite na Instagram profil Mojster Bisonko in Facebook stran Bison – izjemno močna lepila, sledite profilu, kmalu bo Bisonko med novimi sledilci izžrebal lepilna darila!

 

Ne zamudite lepljivih dogodivščin Rebeke in Bisonka skozi celo poletje!

 

PR:

© 2020 Agencija AVI

28. 7. 2020

Avtor

Administrator