Družabno

Razširjena ponudba na Europarkovi ekološki tržnici

Gospa Metka Ternjak Gomboc, obraz Europarkove ekološke tržnice, meni, da je zelo pomembno, da lahko kupci spoznajo ljudi, ki zanje pridelujejo hrano ali izdelujejo izdelke

 

Že tako pestra in raznolika ponudba ekoloških izdelkov bo to sredo na razširjeni Europarkovi ekološki tržnici še večja

 

Poleg prehrambnih izdelkov bo na voljo tudi raznovrstno naravna negovalna kozmetika

Foto: Bojan Mihalič

 

Obiskovalci največjega štajerskega nakupovalnega središča že od 20. maja dalje z veseljem obiskujejo Europarkovo ekološko tržnico, na kateri se vsako sredo med 14. in 19. uro zberejo slovenski ponudniki lokalnih, ekološko pridelanih izdelkov. Obiskovalcem je na voljo pestra ponudba kakovostnih olj, sezonskega sadja, sveže in vložene zelenjave ter mesnih in pekovskih izdelkov. Poleg prehrambnih izdelkov lahko izbirajo tudi med raznovrstno naravno negovalno kozmetiko. To pa še ni vse, enkrat mesečno se namreč obiskovalcem na razširjeni tržnici predstavijo tudi drugi ponudniki ekoloških izdelkov, ki sicer ob sredah niso prisotni v Europarku. Prva takšna razširjena Europarkova tržnica, na kateri bodo lahko obiskovalci izbirali med raznovrstnimi izdelki številnih novih ponudnikov, bo že to sredo, 29. julija.

Od ekoloških vin do naravnih pigmentov za barvanje in nego las

Že tako pestra in raznolika ponudba ekoloških izdelkov bo to sredo še večja. Obiskovalci bodo imeli na izbiro še več sadja, zelenjave, različnih olj, semen, jajc, mesnih in mlečnih izdelkov, različnih vrst kruha in testenin ter drugih mlevskih izdelkov. Tudi ponudba naravne kozmetike bo razširjena, saj bodo na voljo različni ekološki pigmenti za barvanje in nego las ter ekološki naravni šamponi, balzami ter olja za lase. Razširjene ponudbe se bodo razveselili tudi vsi ljubitelji ovčje volne, ki bodo lahko izbirali med ekološkimi izdelki, kot so volnena posteljnina, filc za vrtnarjenje, preja … Za boljše spanje in udobnejši počitek tako obiskovalcev kot njihovih domačih ljubljenčkov bodo na voljo blazine in vzglavniki, polnjeni z ajdo in piro. Za piko na i pa bodo lahko obiskovalci poskusili še bio vina in druge domače dobrote.

Vsako sredo bo obiskovalcem na tržnici družbo delala tudi gospa Metka Ternjak Gomboc, obraz Europarkove ekološke tržnice, ki se že vrsto let ukvarja z ekološkim vrtnarjenjem, zdravo prehrano in naravno kozmetiko. Gospa Metka, ki bo obiskovalcem delila tudi nasvete o zdravi prehrani, meni, da je zelo pomembno, da lahko kupci spoznajo ljudi, ki zanje pridelujejo hrano ali izdelujejo izdelke. In ravno to omogoča Europarkova ekološka tržnica, na kateri bodo obiskovalcem predstavili tudi nove sezonske recepte, postopke pridelave različnih izdelkov in še mnogo več.

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

 

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

PR:

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

28. 7. 2020

Avtor

Administrator