Gospodarstvo

DKV kupil SV Transportservice GmbH

Veselita se sodelovanja: Slavica Vranjković, direktorica SV Transporte GmbH,
in Markus Präßl, generalni direktor DKV Euro Service GmbH + Co KG.

Foto: DKV

 

Ponudnik storitev mobilnosti krepi prisotnost na področju goriv, cestnin in povračila davkov na Balkanu

DKV Euro Service je nedavno kupil Transportservice GmbH (SVTS). Avstrijsko podjetje s sedežem v kraju St. Martin am Inn je specializirano za kartice za gorivo, pobiranje cestnin in vračilo DDV za prevozniška podjetja s sedežem predvsem na Balkanu.

“SVTS je leta 2010 ustanovila podjetnica Slavica Vranjković. Njena strast pri skrbi za stranke je navdihujoča,” je izjavil Marco van Kalleveen, izvršni direktor DKV Mobility. “Veselimo se, da bomo z njo širili poslovanje, ki ga bodo vodile inovativne storitve in odlična skrb za stranke.”

S peto pridobitvijo v zadnjih dvanajstih mesecih se DKV dosledno drži svoje strategije rasti. Obstoječe stranke podjetja SVTS bodo imele koristi od razširjene palete inovativnih in integriranih storitev. Strani sta se tudi dogovorili, da ne bosta razkrili celotnega vrednosti prevzema.

PR:

DKV Euro Service, storitve, d.o.o. CKZ 135 c 8270 Krško

DKV Euro Service DKV EURO SERVICE je že več 85 let eden izmed vodilnih ponudnikov storitev na področju mobilnosti za logistični in transportni sektor. DKV ponuja široko paleto storitev za optimizacijo in upravljanje komercialnega voznega parka po vsej Evropi, brezgotovinsko oskrbo na poti na več kot 120.000 mestih različnih blagovnih znamk, kjer sprejemajo kartico, do obračuna cestnine in vračila davka na dodano vrednost. Podjetje DKV Euro Service je del skupine DKV MOBILITY, ki zaposluje več kot tisoč oseb. Skupina je v letu 2019 ustvarila 9,9 milijarde evrov prometa in poslovala v 42 državah. Trenutno več kot 230.000 pogodbenih strank uporablja več kot 4,2 milijona kartic DKV CARD in naprav v vozilih. Leta 2019 je bila kartica DKV CARD že 15. leto zapored nagrajena kot najboljša blagovna znamka v kategoriji kartic za gorivo in servisnih kartic.

10. 8. 2020

Avtor

Administrator