Finance, Šport

Mastercard ljubitelje nogometa spodbuja, da povratek UEFA Lige prvakov proslavijo z največjim digitalnim ‘mehiškim valom’ na svetu

Ljubljana, 10. avgust 2020: Mastercard želi postaviti svetovni rekord z največjim digitalnim »mehiškim valom«, ki je bil kadarkoli do sedaj ustvarjen na družbenih medijih. Od danes bo Mastercard #PricelessWave ustvarjal novo in nepozabno doživetje, ki bo nogometne igralce povezalo z navijači, tako da bodo lahko ti za svojo ekipo navijali tudi ob ogledu tekem od doma.

Prvič v zgodovini se bo četrtfinale, polfinale in finale UEFA Lige prvakov odigralo v obliki vznemirljivega dvotedenskega turnirja. Mastercard želi še dodatno izboljšati doživetje ogleda zaključka UEFA Lige prvakov za več milijonov ljubiteljev nogometa iz vsega sveta, ki si bodo tekme ogledali na televiziji ali pretočno predvajali doma. Navdušencem nad nogometom pa pokazati, kako lahko preprosta žoga, prav poseben šport in edinstven turnir ustvarita zabavo, v kateri lahko sodelujejo prav vsi in slavijo najboljše kar ponuja nogomet.

Raja Rajamannar, direktor trženja in komunikacij pri podjetju Mastercard, je dejal: »Za ljubitelje nogometa lahko že sama žoga prične nekaj neprecenljivega (ang. Start Something Priceless®). Od navdušenja nad golom do preprostega veselja, da so del tega dogodka. Od začetka pandemije smo se morali hitro preusmeriti iz fizičnih v digitalne izkušnje v skladu z zahtevami spreminjajočega se okolja. Z neprecenljivim valom (Priceless Wave) ljubitelje nogometa po vsem svetu opominjamo, da je za praznovanje dovolj le žoga in da je skupno praznovanje, četudi fizično ločeno, resnično neprecenljivo. S to kampanjo želimo povezati oboževalce, njihovo strast do nogometa in njihove športne junake z omogočanjem nepozabne izkušnje, ki jo lahko doživijo iz udobja svojega doma. Mastercard si kot tehnološki inovator nenehno prizadeva pomikati meje in ustvariti resnično nepozabna doživetja, s pomočjo katerih bodo ljubitelji nogometa proslavili povratek Lige prvakov UEFA in se pridružili neprecenljivemu valu.«

Želja ustvariti največji »mehiški val« na svetu in navijačem iz vsega sveta pomagati izraziti svojo ljubezen do nogometa in zaključnega turnirja, je dodatno ojačana s partnerstvom s TikTok, najhitreje rastočo platformo za družbene medije na svetu, in z uporabo družbenih platform, vključno z Instagramom in Facebookom. Izziv #PricelessWave bosta zagnala nogometni legendi Fernando Torres in Marcel Desailly, ki svoje oboževalce spodbujata, da pričnejo z valom.

Oboževalci lahko v #PricelessWave sodelujejo tako, da obiščejo povezavo na TikToku in se posnamejo. Dvig rok od dna zaslona proti vrhu bo takoj prinesel nagrado v obliki zvočne nogometne melodije Mastercard in nogometnih konfetov, ki bodo spodbudili nadaljnje slavje.

Mastercard želi ustvarjati pomembne vezi med ljudmi in tej filozofiji sledi tudi izziv #PricelessWave, ki ga je navdihnila nedavna dejavnost, s katero so se zaposleni v podjetju Mastercard medsebojno opomnili, da so del večjega tima.

Digitalne funkcije in melodija zvočne identitete Mastercard »Sonic brand« bodo še povzdignile doživetje na omrežju TikTok in ljubiteljem nogometa omogočile, da svoje najljubše ekipe in igralce podpirajo med celotnim finalnim turnirjem. Nogometna različica te melodije dodaja edinstveno dimenzijo identiteti blagovne znamke ter poudarja čustveno in kulturno povezano med podjetjem Mastercard in uporabniki storitev podjetja.

Pridružite se izzivu #PricelessWave podjetja MasterCard in posnemite svoj lastni slavnostni mehiški val na omrežju TikTok ter izrazite podporo svoji ekipi. https://www.tiktok.com/tag/pricelesswave

Med potekom finalnega turnirja Lige prvakov UEFA lahko pot podjetja Mastercard obiščejo Priceless.com, doživljajsko središče podjetja Mastercard, ki je zasnovano tako, da navdihne in ustvari edinstvene trenutke v življenju. Uporabniki storitev podjetja Mastercard imajo tako priložnost, da zadenejo neprecenljivo izkušnjo s številnimi nogometnimi legendami ter prisluhnejo njihovim ekskluzivnim zgodbam o občutkih in čustvih, ki jih lahko povzroči žoga.

 

O družbi Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalno tehnološko podjetje v plačilni industriji. Naše poslanstvo je povezati in napajati vključujočo, digitalno ekonomijo, ki koristi vsem in povsod, tako, da naredi transakcije varne, preproste, pametne in dostopne. Z uporabo varnih podatkov in omrežij, partnerstev in strasti, naše inovacije in rešitve pomagajo posameznikom, finančnim institucijam, vladam ter podjetjem, da uresničijo svoj največji potencial. Naš količnik spodobnosti ali DQ poganja našo kulturo in vse, kar počnemo znotraj in zunaj našega podjetja. S povezavami v več kot 210 državah in območjih gradimo trajnostni svet, ki odpira neprecenljive možnosti za vse.

Sledite nam na računu na Twitterju @MastercardNews, pridružite se pogovoru na blogu Beyond the Transaction Blog in se naročite na najnovejše novice na Engagement Bureau.

Spremljajte tudi Mastercard Slovenia Facebook in Instagram stran.

11. 8. 2020

Avtor

Administrator