Avtomobilizem

Lexus JE NAJBOLJ ZANESLJIVA AVTOMOBILSKA ZNAMKA V VELIKI BRITANIJI.

 

Po raziskavi britanskega združenja ‘Which?’ so avtomobili znamke Lexus spet razglešeni za najbolj zanesljive v Veliki Britaniji.

 

 

Raziskava ‘Which?’ je vključevala več kot 47.000 britanskih voznikov in 59.000 vozil. Vozila so bila razvrščena v dve starostni kategoriji: od novih do starosti treh let in od 3 do 8 let starih vozil. Lexus si je ponovno prislužil sloves najbolj zanesljive avtomobilske znamke. Pri modelu CT 200h ni bilo zaznane niti ene same napake, skoraj popoln pa je bil tudi športni terenec NX.

 

Končno poročilo raziskave ‘Which?’ se je glasilo približno takole: “Če Imate denar za avtomobil znamke Lexus, ga kupite! Verjetno boste v naslednjih letih pozabili, kako izgleda mehanična delavnica.”

 

Glavni dejavnik izjemnega uspeha avtomobilov znamke Lexus je njihova samopolnilna hibridna tehnologija, zaradi katere so ti avtomobili precej bolj zanesljivi in odporni na kakršnekoli napake. Lexus je avtomobile na hibridni pogon v Veliki Britaniji predstavil že leta 2005. Od takrat se je njihov delež znotraj prodajne palete Lexus vseskozi povečeval in sedaj znaša 99,8 odstotka.

 

“Rezultati raziskave ‘Which?’ so še dodaten dokaz izjemne kakovosti vseh avtomobilov znamke Lexus. Izdelovanje avtomobilov, na katere se ljudje lahko 100-odstotno zanesejo, je temelj našega delovanja. Poleg tega pa smo že od samega začetka zavezani obljubi, da bomo ob vsem tem zagotavljali tudi najvišje standarde glede uporabniške izkušnje in skrbi za kupce,” je povedal Ewan Shepherd, direktor znamke Lexus v Veliki Britaniji.

 

Več informacij o modelu Lexus CT lahko najdete na naslednji povezavi:

https://www.lexus.si/car-models/ct/#Introduction

Več informacij o modelu Lexus NX lahko najdete na naslednji povezavi:

https://www.lexus.si/car-models/nx/

 

‘Which?’ (https://www.which.co.uk/) je z več kot 1,3 milijona člani največje neodvisno združenje potrošnikov v Veliki Britaniji.

 

PR:

Toyota Adria d.o.o.
Brnčičeva 51, SI-1231 Ljubljana

28. 8. 2020

Avtor

Administrator